fbpx

ANDØY KOMMUNE SØKER NÆRINGSKONSULENT

Andøy kommune søker en næringskonsulent i 100 % prosjektstilling til sin næringsavdeling. Stillingen har en varighet på minimum 3 år og passer for deg som er tidlig i karrieren og ønsker å jobbe med innovative og spennende prosjekter innenfor ulike næringer. Det første året vil du i tillegg få være med i Look Norths innholdsrike traineeprogram. 

Andøy kommune har et variert og aktivt næringsliv innenfor romteknologi, et reiseliv i sterk vekst, en stor fiskerinæring med en nasjonal havn under utvikling og et bredt landbruk. Som næringskonsulent vil du være med på å utvikle næringslivet og jobbe tett på bedriftene i kommunen.

Andøy kommune er inne i en stor omstillings- og utviklingsjobb i forbindelse med stortingsvedtaket om å legge ned Andøya flystasjon i 2023. I forbindelse med dette arbeidet er det behov for å styrke næringsarbeidet. Næringsavdelingen forvalter kommunens omstillingsprogram Samskap og kommunens næringsfond med låneordning til fiskeri- og annen næring. Avdelingen bistår gründere, og er et bindeledd mellom næringsliv og politikere.

Stillingens arbeidsoppgaver

 • Saksbehandling av næringssaker
 • Proaktivt arbeid mot næringslivet
 • Prosjektarbeid
 • Rapportering

Kvalifikasjoner

 • Bachelor- eller mastergrad innenfor relevante fag som økonomi, innovasjon, entreprenørskap, samfunnsfag

Egenskaper

 • Detaljfokusert, strukturert og selvstendig
 • Stor arbeidskapasitet og opptatt av utvikling
 • Gode samarbeidsevner, serviceinnstilt og løsningsorientert
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Personlig egnethet vektlegges 

Vi tilbyr

 • Varierte arbeidsoppgaver i ei spennende og krevende tid
 • Et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø i nyoppusset kontorfellesskap i sentrum av Andenes 
 • Gode betingelser basert på kompetanse og erfaring
 • God forsikrings- og pensjonsordning i KLP
 • Fleksibel arbeidstid og trening i arbeidstida
 • IA-bedrift
 • Deltakelse i Look Norths ettårige traineeprogram 

Stillingen innebærer at du får delta i det tverrfaglige traineeprogrammet Look North, som starter opp i september 2019 og varer til juni 2020. I løpet av traineeprogrammet får du delta på en rekke faglige og sosiale samlinger med andre traineer i aldersgruppen 23-35 år – som alle bor og jobber i Vesterålen og Lofoten. Du får blant annet være med på konferanser, kurs og bedriftsbesøk i regionen, delta på morsomme aktiviteter som surfing, hvalsafari og fjellturer, samt være med på en lærerik studietur til utlandet. Deltakelsen i traineeprogrammet betyr at du rakst vil bli kjent med nye folk på din egen alder i regionen, som er like opptatt av å oppdage Vesterålen og Lofoten som det du er. Ikke minst vil du få en faglig og personlig utvikling og et bredt nettverk i regionen.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med næringssjef Brita Erlandsen, tlf. 922 61 273. Dersom du ønsker å høre mer om bolig, barnehage, skole og jobb til partner, ta kontakt med publikumssenteret på tlf 76 11 50 00. For mer informasjon om traineeprogrammet til Look North,  ta kontakt med Heidi Elisabeth Larsen, tlf. 99325123 eller e-post heidi@fabrikken.as.

CV og søknad sendes inn via Andøy kommunes digitale søknadsskjema: https://skjema.onacos.no/andoy/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131 . Bruk saksnummer 19/184. 

Andøy kommune praktiserer meroffentlighet, og som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne bes begrunne dette i søknaden. Dette er et krav i henhold til Offentlighetsloven §25. Du vil bli varslet dersom din anmodning ikke kan tas til følge.

Bransje: Kommune

Fagområde: Innovasjon, økonomi, samfunnsfag

Arbeidssted: Andenes

Søknad sendes til: Benytt Andøy kommunes digitale søknadsskjema: https://skjema.onacos.no/andoy/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131 . Bruk saksnummer 19/184. 

Søknadsfrist: 19.07.2019

Oppstart: September 2019 eller snarest

Kontaktperson: Brita Erlandsen, næringssjef i Andøy kommune, tlf. 92261273 eller epost brita.erlandsen@andoy.kommune.no 

For spørsmål om Look North: Forretningsutvikler Heidi E. Larsen, tlf. 99325123 eller heidi@fabrikken.as 

Se vår bedriftsside

Andøy kommune

VI ER INTERESSERT I Å ANSETTE UNGE MENNESKER MED NYE TANKER, SOM BEHERSKER OG TRIVES I EN DIGITAL HVERDAG.

Share This