fbpx

Egga Utvikling AS tilbyr rådgiving innen forretningsutvikling, strategi, innovasjon og offentlig finansiering. Vi har prosjektledelse for en rekke utviklingsprosjekter, deriblant innen fiskeri, bærekraft, turisme, kreativ næring og industri.

Selskapet består i dag av et dyktig fagmiljø med 22 ansatte fordelt på våre syv kontorer i regionen. Vi er til stede der næringslivet er!

Navnet Egga er et symbol på innovasjon, motivasjon og kompetanse knyttet til havet. Og på samme måte som generasjoner før oss overvant Eggakanten, vil vi fortsette å overvinne dagens utfordringer og finne nye måter å leve bærekraftig på, ved og av havet.

Å jobbe i Egga Utvikling handler om å bidra til utvikling av de flotte kystsamfunnene våre. Vi har i løpet av tjue år, gått fra å være tre selskaper, Fiskeriparken, Hadsel Vekst og Fabrikken Næringshage, til å bli et stort fagmiljø med 22 ansatte og syv kontorer.

Våre ansatte har en felles drivkraft, nemlig å koble næringsliv, det offentlige, kunnskap og finansiering sammen slik at gode ideer blir noe av. Prosjektlederne i Egga har svært variert kompetanse og har utdanning i alt fra økonomi, revisjon og innovasjon, til jus, fiskeri og kommunikasjon. Vi ansetter bredt basert på næringslivets behov, slik at vi kan bruke vår kompetanse til å utvikle og styrke regionen videre. Vårt motto er at vi motiveres av at andre lykkes!

Som ansatt i Egga Utvikling vil du få en variert og givende arbeidshverdag med stor frihet til å jobbe med de prosjektene du brenner mest for. Det er gode utviklingsmuligheter i bedriften og du vil raskt få eget ansvar. Vi er stolte over at våre ansatte bidrar til å løse samfunnsutfordringer og gjør en viktig forskjell for regionen.

HVA GJØR VI?

Vi jobber med svært varierte prosjekter innenfor et bredt spekter, med hovedvekt innen fiskeri, reiseliv, rekruttering, entreprenørskap og marin forsøpling. I tillegg til å være prosjekteier for en rekke tiltak, driver vi med bedriftsrådgivning, konsulentoppdrag, nettverksorganisering, arrangement- og kursvirksomhet.

Les mer om oss og våre prosjekter på våre hjemmesider. 

Sortland, Myre, Hadsel, Svolvær, Leknes, Andenes, Bø
VI MOTIVERES AV AT ANDRE LYKKES

2000
ETABLERT
7
KONTORER
22
ANSATTE

Ledige stillinger:

Trainee Fiskeri og havbruk

Info om arbeidsgiver

Marthe Hov Jacobsen

97676476

marthe@egga.no