fbpx

Harstads ledende lokalentreprenør!

Harstadbygg Entreprenør har snart 40 års erfaring, og gjennom vår historie har vi reist nesten 250 bygg i våre lokalområder. Alt fra samfunnskritiske bygg som skoler, helsehus og infrastruktur til næringsbygg og idrettsinstitusjoner. De siste årene har vi overlevert noen av Harstads mest profilerte og folkekjære prosjekter, og med lokale eiere bidrar all vår virksomhet til lokal verdiskapning.

Folk er alt!

Harstadbygg Entreprenør har over 40 engasjerte medarbeidere. Vi er stolte av å ha en stor arbeidsstokk med egne fagarbeidere, og jobber aktivt med å sikre rekruttering til byggenæringen i form av både lærlinger og traineer.

Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha mulighet for både personlig og faglig utvikling, og legger til rette for at de som ønsker det kan stige i gradene. I tillegg fremmer vi lagånd og trivsel ved å arrangere ulike sosiale aktiviteter på fritiden (sommerfest, idrettslag, festival, fjelltur mm.)

Innovasjon og utvikling

Harstadbygg Entreprenør består av en ung og utviklingsorientert gjeng. Vi er svært opptatt av innovasjon og fremoverlente når det gjelder å implementere digitale hjelpemidler. Digitale styringssystemer, fremdriftsplanlegging og prosjektstyring samt BIM og VR er implementert på alle våre prosjekter.

En bærekraftig tilnærming

Bærekraft er et viktig satsingsområde for oss i Harstadbygg Entreprenør. Både i form av at vi bygger solide og varige bygg i våre lokalsamfunn og ved at vi tar hensyn til klima og miljø, ivaretar sosiale forhold og sørger for etisk forsvarlig forretningsdrift.

I 2022 utarbeidet vi felles bærekraftsmål for hele konsernet, og i 2023 leverte vi vår første bærekraftsrapport. Harstadbygg Entreprenør er ISO sertifisert i 9001 kvalitetsledelse og 14001 miljøledelse.

Harstad
Gjennom innovasjon, kompetanse og samhandling og gir vi samfunnet gode og varige bygg!

250
BYGG REIST
200MNOK
OMSETNING
38
ÅRS ERFARING

Ledige stillinger:

Trainee Byggingeniør

Info om arbeidsgiver

Torhild Lorentsen

92801644

tlo@kronstein.no