fbpx

Vi er Hinnstein!

En ekte nord-norsk bedrift med rådgivende ingeniører, eid av oss ansatte. Vi har hovedkontor i Harstad og avdelinger i Tromsø, Svolvær, Stokmarknes, Narvik, Bodø og Alta. Våre hjerter banker for og heier på Nord-Norge. Derfor er naturligvis vår misjon å påvirke utviklingen av regionen videre inn i en bærekraftig framtid. Lokal tilstedeværelse og kjennskap, samt lokale samarbeidspartnere ser vi på som en nøkkel til denne suksessen, derfor er en av våre kjerneverdier «Nær». Nærhet for oss betyr å knytte relasjoner mellom ansatte, kunder og samfunnet i de områdene vi opererer i.

Stolte rådgivere

Vi er i sterk vekst etter å ha gått gjennom et generasjonsskifte i bedriften. Vi har et ungt, og dynamisk team som er ivrige etter å få til kule ting, som vår skanner-satsning. Det passer godt når en av våre kjerneverdier er «Innovativ». Vi vet også at vi ikke klarer å være innovativ alene. Derfor er hele teamet på Hinnstein viktige brikker for bedriften. Vi har korte kommunikasjons- og beslutningsveier og det synes vi som Hinnstein-ansatt gjør dagene enda bedre. Vi er ganske nerdete innenfor våre fagfelt – og utrolig stolte av det. Hos oss finner du ingeniører innenfor fagfeltene areal og samferdsel, bygg- og anleggsteknikk, elektroteknikk, prosjekt- og byggeledelse, vann og miljøteknikk og VVS- energi- og klimateknikk.

Hos oss er du en viktig del av teamet

Hos oss får du en bratt læringskurve, men du blir aldri å stå alene. I Hinnstein prioriterer vi god støtte og «sparring» fra mer erfarne kolleger. Utfordringer skal være gøy, og ikke føles for store.

Vi jobber i alle prosjektfaser fra skisse til ferdigstillelse. Derfor stilles krav om at ansatte har kompetanse med dataprogrammer som vi bruker, herunder bl.a. Revit, Solibri, ISY beskrivelse, SIMIEN, m.fl. Er noen av disse ny for deg så lærer vi deg opp, men stiller krav til at du er lærevillig og nysgjerrig.

  • Har integritet som verdi
  • Er opptatt av miljø og bærekraft
  • Faglig nysgjerrighet
  • Et ønske om å gjøre en forskjell
  • Ser verdien av å være en del av en ekte nord-norsk bedrift, eid av ansatte
  • Mot til å spørre om hjelp
  • Være en støttespiller for dine kolleger

Dette er typiske punkter som beskriver oss. Om du også kjenner deg igjen i dette, er kanskje Hinnstein en mulig arbeidsplass for deg. Enten du er du er en engasjert nord-norsk ingeniørtrainee eller en «søring» som lengter etter et nord-norsk eventyr? Eller kanskje du bare liker det du har lest her? Uansett så ønsker vi gjerne å prate med deg! Forhåpentligvis kan du bli en del av Hinnstein-familien.

Harstad, Tromsø, Alta, Svolvær, Stokmarknes, Narvik og Bodø
Vårt mål er å skape varige verdier for folk og samfunn

7
KONTORSTEDER I NORD-NORGE
45
ANSATTE
2005
STIFTET

Ledige stillinger:

Trainee Prosjektleder bygg og anlegg

Info om arbeidsgiver

Arnt Marius Eriksen

+47 402 48 901

arnt@hinnstein.no