fbpx

Kupa er et industrirettet innovasjons- og konsulentselskap. Ekspertisen vår er utviklingsprosjekter og innovasjon innen energi, havbruk, maritim og bygg og anlegg.

Vi hjelper næringsliv og offentlige virksomheter med kompetanse, kapital og nettverk. Vi tilbyr tjenester innen forretningsutvikling og prosjektledelse for å hjelpe bedrifter med å vokse og bli mer bærekraftige. Vi hjelper kundene våre å finne retning i komplekse prosesser.

Kupa er et tverrfaglig kompetansemiljø med ingeniører, fiskerikandidater, økonomer, samfunnsvitere, pedagoger og markedsførere. Dette gjør oss i stand til å løse en rekke utfordringer.

Kupa har et stort nettverk og leder flere nettverk og klynger, og vi bruker dette for å koble SMB, investorer, større industribedrifter, FoU-aktører og virkemiddelapparatet. Visjonen vår er å skape innovative og bærekraftige bedrifter og samfunn sammen med kundene våre.


Hvordan jobber vi?

 

Vi er opptatt av å jobbe tett på kundene våre. Vår erfaring er at da oppnår kunden de beste resultatene, og tjenesteleveransene fra oss kan bidra til å øke intern kompetanse i organisasjonen din.

En av verdiene våre er å lykkes i lag med våre kunder – og det er en oppskrift vi motiveres av.

Vi jobber ikke med bedrifter, men mennesker. Bedrifter trenger kompetansen, engasjementet og ideene til våre folk, som igjen skaper vekst og verdi. Vi vet nemlig at fornøyde og engasjerte ansatte vil gi de beste resultatene for kundene våre.

Vi holder til i Nord-Norge, og har kontorer i Harstad, Narvik, Tromsø og Finnsnes.

Les mer om oss på www.kupa.no

Harstad / Narvik / Tromsø / Finnsnes
Vi tilbyr Nord-Norge kompetanse, kapital og nettverk

4
KONTORER
25
ANSATTE
2005
ÅRET VI BLE ETABLERT

Ledige stillinger:

Trainee Forretningsutvikling

Info om arbeidsgiver

Monica Mathiassen

41562763

monica@kupa.no