fbpx

Ønsker du å arbeide med spennende anleggsprosjekter?  

 

Hvem er LNS og hvor har vi våre anlegg? 

Leonhard Nilsen & Sønner ble etablert av Malvin Nilsen og hans far Leonhard i 1961. Selskapet har vokst fra være en tradisjonell, nordnorsk familiebedrift til å bli et konsern som i 2024 består av 16 selskaper og har ca. 750 ansatte. Konsernet har aktivitet og prosjekter fra Antarktis i sør til Svalbard i nord, med hovedkontor på Strandland i Andøy Kommune. 

Entreprenørselskapet, LNS AS, har tunnel, gruvedrift, betong og masseforflytning som viktigste forretningsområder.  

Per i dag har LNS AS aktivitet ved sju anlegg i Nord-Norge; Andfjord Salmon i Andøy, E6 Svenningelv-Lien sør i Nordland, E6 Kvænangsfjellet i Troms, jernmalmtransport i Narvik for LKAB, kvartsittbrudd i Austertana for Elkem, kjerneboring i Vesterålen og masseforflytning ved ny flyplass i Rana. I tillegg driver vi tunnel på Sotra utenfor Bergen og i Torshavn på Færøyene.  

Hvorfor LNS? 

Som trainee hos oss vil du få bryne deg på varierte arbeidsoppgaver innen ditt felt. Det er høyt tempo i vår bransje og våre verdier «Løsningsorientert, Solid, Uredd, Humør» står sterkt i vår kultur. Du vil merke at ditt bidrag i arbeidshverdagen utgjør en forskjell og at du er viktig i ditt team. I LNS vil du bli kjent med kollegaer som jobber innen svært varierte fagfelt. Dette gir bred innsikt i vår drift og forretningsvirksomhet, samtidig som at du får et stort kontaktnett. 

LNS AS søker i år to traineer innen følgende fagområder: 
HMS: Junior HMS-leder
Økonomi: Junior Controller 

Andøy
Våre verdier: Løsningsorientert, Solid, Uredd, Humør

1961
ETABLERT
16
SELSKAPER
750
ANSATTE

Ledige stillinger:

Trainee / Junior HMS-leder
Trainee / Junior controller

Info om arbeidsgiver

Pernilla Kettunen

+47 902 57 314

pernilla.kettunen@lns.no