fbpx

Har du lyst til å jobbe i en fremoverlent og innovativ bedrift i sjømatnæringen? 

Vi søker tre traineer som vil bli en del av Nordlaksteamet og jobbe innenfor følgende fagfelt:  

  • IT  
  • Ernæring, tilvekst og driftsledelse 
  • Økonomi: Analyse og rapportering

Har du en interesse for å jobbe innenfor et av disse fagfeltene, og samtidig være en del av et felles traineeprogram med andre i Harstad, Lofoten og Vesterålen? 

Da ønsker vi gjerne at du leser videre og søker på en av våre traineestillinger!   

Men du lurer kanskje på hvem Nordlaks er og hva vi driver med? 

Nordlaks er en av verdens største familieeide lakseoppdrettsselskap. Reisen begynte i 1989 – da Inge Berg etablerte vår første oppdrettslokasjon i Vesterålen. Utstyret var delvis hjemmelaget, og fôret ble fraktet ut til merdene i robåt og spredd for hånd. I dag er vi fortsatt en familieeid bedrift, og har utviklet oss til å bli ledende på innovasjon i vår industri. Vi har også etablert oss som en hjørnesteinsbedrift i regionen vår, med over 700 ansatte og store investeringer i lokalsamfunnet. 

Hovedkvarteret er lokalisert på Stokmarknes i Vesterålen, men vi har virkeområde fra Nordland til Sør-Troms. Vi drifter stamfiskfasiliteter, landbaserte smoltfasiliteter, driver oppdrett på tradisjonelle og eksponerte lokasjoner. Vi har også slaktefasiliteter, filetproduksjon, og salg og distribusjon. Vi jobber for å gjøre hvert steg i verdikjeden så effektiv og bærekraftig som mulig. Vi leverer fersk hel laks, fryst hel laks, og filetprodukter til mer enn 40 land verden over. 

Vår visjon er «Vi skaper fremtiden». Vi mener at laks er løsningen når det kommer til å drive matproduksjon på en bærekraftig måte, for å utvikle våre lokalsamfunn, og som sunn og smakfull mat til verden. Du kan lese mer om oss på våre hjemmesider.

For å kunne skape fremtiden gjennom lakseproduksjon har vi derfor mange ulike stillinger og arbeidsoppgaver i verdikjeden. Siden etableringen i 1989 har Nordlaks blitt større og større, og vi er stolte over å kunne tilby spennende stillinger til både erfarne og nyutdannede kandidater. 

I Nordlaks har vi fokus på kompetanseutvikling og at de ansatte skal trives både når det kommer til varierte og spennende arbeidsoppgaver og med teamet du skal jobbe sammen med. Som trainee vil du bli kjent med hele organisasjonen, og bidra i spennende prosjekter innenfor ditt fagfelt. Du vil få god oppfølging av teamet ditt, som du fort vil merke at gir deg tillit. 

Synes du dette høres spennende ut, men er ennå litt usikker? 

Les og hør her hva våre nåværende traineer, Astrid og Olivia, forteller om hvordan det er å være trainee hos Nordlaks, og hvordan de synes det har vært å bli en del av Look North traineeprogrammet og flytte nordover til Vesterålen. 

Du kan også lese mer om våre traineestillinger nedenfor, og dersom du synes dette høres ut som en spennende mulighet så er det bare å søke! 

Stokmarknes / Harstad
Vi skaper fremtiden

35
ÅR SOM LAKSEPRODUSENT
720
SYSSELSATTE
40
LAND

Ledige stillinger:

Trainee Analyse og rapportering
Trainee Ernæring, tilvekst og driftsledelse
Trainee Prosjektleder IT

Info om arbeidsgiver

Per Erik Hagen

+4748023945

per.hagen@nordlaks.no