fbpx

Vesterålens ledende entreprenørselskap

Sortland Entreprenør feirer 60 års jubileum i år, og gjennom vår historie har vi reist nesten 500 bygg i våre lokalområder. Alt fra samfunnskritiske bygg som skoler, sykehjem og infrastruktur til næringsbygg og kulturinstitusjoner. I selve jubileumsåret 2024 overleverer vi vårt største prosjekt hittil; et høyteknologisk lakseslakteri tegnet av Snøhetta til over en halv milliard.

Folk er alt!

Sortland Entreprenør har over 60 engasjerte medarbeidere. Vi er stolte av å ha en stor arbeidsstokk med egne fagarbeidere, og jobber aktivt med å sikre rekruttering til byggenæringen i form av både lærlinger og traineer.

Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha mulighet for både personlig og faglig utvikling, og legger til rette for at de som ønsker det kan stige i gradene. I tillegg ønsker vi å «bygge laget» og fremme trivsel ved å arrangere ulike sosiale aktiviteter på fritiden (sommerfest, festival, fjelltur, bowling, idrettslag mm.).

Innovasjon og kvalitet

I Sortland Entreprenør tror vi på kombinasjonen av nyutdannede som brenner for utvikling, og folk med over 30 års erfaring i byggebransjen som vet hvordan man setter opp bygg som tåler orkan. I dette skjæringspunktet finner vi det beste fra begge verdenene – og sikrer økt effektivitet, kontroll på tidsplan og kostnader samt best mulig kvalitet til våre kunder.

Sortland Entreprenør er ISO sertifisert i 9001 kvalitetsledelse, og har implementert BIM og digitale styringssystemer på alle våre prosjekter.

En bærekraftig tilnærming

Bærekraft er et viktig satsingsområde for oss i Sortland Entreprenør. Både i form av at vi bygger solide og varige bygg i våre lokalsamfunn og ved at vi tar hensyn til klima og miljø, ivaretar sosiale forhold og sørger for etisk forsvarlig forretningsdrift.

I 2022 utarbeidet vi felles bærekraftsmål for hele konsernet, og i 2023 leverte vi vår første bærekraftsrapport. Sortland Entreprenør er ISO sertifisert i 14001 miljøledelse.

Sortland
Gjennom kompetanse, samhandling og innovasjon gir vi samfunnet gode og varige bygg!

500
MILLIONER I OMSETNING
60
ÅRS ERFARING
475
BYGG REIST

Ledige stillinger:

Trainee Byggingeniør

Info om arbeidsgiver

Yvonne Lolita Walter

99628919

ywa@kronstein.no