fbpx

Jordnære råd – regnskap i skyen

Når Adwice tar ansvar for regnskap og strategisk rådgivning, kan kundene trygt fokusere på egen drift og utvikling. Gjennom kunnskap, lang erfaring og bruk av den nyeste teknologien, bidrar Lofoten og Vesterålens største økonomi- og rådgivningsselskap til økonomisk vekst for både enkeltbedrifter og regionen som helhet.

Økonomi

Lofoten og Vesterålen

Vår neste mulighet, kan være deg. Din neste mulighet, kan være Adwice

Ny teknologi for en enklere hverdag
Adwice består i dag av 60 dyktige medarbeidere fordelt på fem kontorer i Lofoten og Vesterålen, og hos oss er trivsel og samhold like viktig som faglig tyngde og egenutvikling. Med kompetente medarbeidere og moderne teknologi strekker Adwice seg etter en visjon om at «nåtidens tall er fremtidens muligheter». Det er selskapets ledestjerne i hverdagen – og den setter premissene når Adwice skal rekruttere nye medarbeidere.
Men for å lykkes med å tilby nye løsninger, og stadig tilpasse ny teknologi til våre kunders behov, trenger vi mennesker med på laget som ser muligheter. Og som har kunnskap og erfaring nok til å realisere dem.

Vi skal nemlig bidra til at våre kunder får en enklere hverdag, og gi dem de beste forutsetningene for å lykkes.

Hos oss får man derfor lov å tenke nytt. Eller, man er nødt til å tenke nytt. Det vokser både ansatte, Adwice og våre kunder på.

Medarbeidere

Lokasjoner

Karriere hos adwice 

Les mer om karrieremulighetene i Adwice:

http://www.adwice.no/om-adwice/karriere

 

Bedriftsinformasjon

Johan-Thomas Hegdahl

johan.thomas.hegdahl@adwice.no

992 51 458

Share This