Adwice

ADWICE er et økonomi- og rådgivingsselskap som i dag er lokalisert på fire ulike steder i Lofoten og på Sortland i Vesterålen.

Hver dag leverer vi verdiskapende tjenester til små- og mellomstore bedrifter, og store nasjonale selskaper rundt om i hele landet.

I Adwice har vi et verdigrunnlag som gjenspeiler at våre kunder opplever oss som en MODERNE og fremtidsrettet virksomhet. Adwice består av KOMPETENTE og faglig dyktige medarbeidere som er NÆR og lett tilgjengelig for våre kunder.

Økonomi

&

Fremtidsrettet

Lofoten og Vesterålen

Vi er en fremtidsrettet organisasjon med fokus på resultat og kompetanseutvikling i alle ledd.

Å arbeide hos oss

Adwice består i dag av 60 dyktige medarbeidere fordelt på fem kontorer, og hos oss er trivsel og samhold like viktig som faglig tyngde og egenutvikling.

Med kompetente medarbeidere og moderne teknologi strekker Adwice seg etter en visjon om at «nåtidens tall er fremtidens muligheter». Det er selskapets ledestjerne i hverdagen – og den setter premissene når Adwice skal rekruttere nye medarbeidere.

Vårt overordnede mål er å bidra til verdiskapning og økonomisk vekst hos våre kunder, enten vi tar ansvar for regnskapet eller hjelper bedrifter med strategi- og forretningsutvikling. Dette gjør vi gjennom kostnadseffektive løsninger tilpasset virksomheten, som er basert på kunnskap, erfaring og teknologi.

Medarbeidere

lokasjoner

Del dette