fbpx

Åkerblå

Åkerblå er ledende innen kunnskapsbasert havhelse og bidrar til en bærekraftig oppdrettsnæring. Gjennom vår tverrfaglige kompetanse innen fiskehelse, miljø og tekniske tjenester skal vi gi våre kunder gode beslutningsgrunnlag for bærekraftig drift. I samspill med næringen jobber vi for å ha frisk fisk, trygge merder og ren bunn.

Åkerblå er en kunnskapsbedrift med stor faglig bredde og er en del av Åkerblå Group. Vi er i dag 180 ansatte, 22 kontorer fordelt langs norskekysten og hadde i 2021 en omsetning på 259 millioner.

Vår kunnskap er viktig, også utenfor Norge. Åkerblå satser derfor også internasjonalt for å bidra til å utvikle nye områder i den blå åkeren. Her jobber vi sammen med samarbeidspartnere og kunder med store spørsmål som internasjonal helse, mat og ressurstilgang, og fornybar energi.

Privat sektor

Sortland

Åkerblå ansatt

«Vi skal ha friske tanker som bidrar til et friskt miljø. Vi skal være faglig oppdaterte, slik at vi har kloke hoder som gir kloke råd.»

lofoten og vesterålen

Våre kunder i Vesterålen og Lofoten har høyest verdiskaping per sysselsatt i Nord-Norge. Oppdretterne i regionen investerer stort i fremtidsrettede måter å drive havbruk på; Andfjord Salmon kombinerer fordelene fra både sjø- og landbasert oppdrett, mens Nordlaks og Eidsfjord Sjøfarm satser på mer miljøvennlige og beskyttende systemer i sjø gjennom sine konsepter Nordlaks Havfarm og Eidsfjord Giant.

 

Åkerblå oppdrag

ansatte

millioner i omsetning

Kontorer langs norskekysten

å jobbe hos oss

Arbeidshverdagen vil ofte være ute ved kysten der fisken er, i vakker nordnorsk natur. Fra Sortland er det kort kjørevei til alle anleggene vi besøker.

Du vil være del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du får selvstendig ansvar for oppfølging av egne kunder og lokaliteter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Du vil også få delta i programmet Look North Trainee, som vil gi deg et sosialt og faglig nettverk i regionen. 

Åkerblå oppdrag til havs

Ledig traineestilling – søknadsfrist 31. mars

Trainee – fiskehelse

Åkerblå søker etter en trainee med utdannelse som autorisert fiskehelsebiolog eller veterinær til vårt kontor på Sortland i Vesterålen. På Sortland har vi fra før av konsulenter med lang erfaring og god kjennskap til alle våre kunder i regionen.

Åkerblå fiskehelse

www.akerbla.no

Ledige stillinger

I tillegg utlyses ledige stillinger fortløpende fra nettsida vår her

Åkerblå logo
Bedriftsinformasjon

Veronica Gabrielsen

971 55 520

Share This