fbpx

Andøy kommune

Andøy ligger ytterst i havgapet i Vesterålen, lengst nord i Nordland fylke. Et sted hvor mennesker i lang tid har funnet gleden og lidenskap i naturens krefter. Her kan du surfe på bølgene som slår mot land, balansere på tinderekker og skisesongen innebærer både nordlys og midnattssol. 

Andøy kommune er i en rivende utvikling med flere innovative prosjekter som realiseres i nærmeste framtid. Blant annet skal Europas første satellittoppskytingsbase, landets mest innovative lakseopprettanlegg på land og opplevelsessenteret «The Whale» etableres her.

Det bor i overkant av 4500 innbygger i kommunen. Her er rike muligheter for kulturaktiviteter og et unikt friluftsliv i spektakulær natur. Kommunen har flyplass med daglige avganger og flere ukentlige direkteruter til Oslo i sommermånedene. Om sommeren har vi også fergeforbindelse til Senja i Troms fylke.

Kommune

Vesterålen

Bø kommune

Andøy kommune har et variert og aktivt næringsliv innen romteknologi, reiseliv, fiskeri og landbruk

Andøy

I Andøy har du store muligheter for spektakulære naturopplevelser. Er du interessert i topptur, surf, fiske eller yoga? Hvis svaret er ja, vil du finne mye å fylle kalenderen med her. Vi har også et rikt kulturliv med blant annet barneteater, festivalen Nordlyst og Rock Mot Rus.

Les mer om hvordan det er å bo i Andøy

Workshop
Flakstad Kommune hjeller

Andøy Kommune søker

TRAINEE

Andøy kommune søker to eventyrlystne traineer som skal jobbe tett på vår ledelse.

Flakstad Kommune hjeller

Andøy Kommune søker

TRAINEE – fastlege

Andøy kommune søker to eventyrlystne fastleger.

Ledige stillinger

I tillegg utlyses ledige stillinger fortløpende fra nettsida vår her

Harstadbygg Entrepren-hvit
Bedriftsinformasjon

Rådmann Andreas Jordell

andreas.jordell@andoy.kommune.no

934 59 033

Share This