fbpx

Andøya space

Andøya Space er en av Norges mest spennende arbeidsplasser innenfor aerospace, og er en servicetilbyder for forskere og teknologiutviklere. Vi bygger og flyr forskningsraketter, tester missiler og førerløse fly, underviser i romteknologi og tilbyr dronetjenester landet rundt. Og nå er vi i ferd med å bygge en europeisk base for utskytning av små satellitter.

Andoyaspace1

We empower explorers

Å arbeide hos oss

Vårt mangfoldige servicetilbud gjør at vi er en bedrift med stor kompetansebredde. Hos oss får du jobbe side ved side med 120 engasjerte ansatte fordelt på fem forretningsområder. Vi er piloter, ingeniører, økonomer, lærere og prosjektledere som flyr droner, bygger nyttelaster til raketter, lager elektronikk, utarbeider fagtilbud og ikke minst, dokumenterer det hele både faglig og økonomisk.

Andøya Space har to utskytningsområder for forskningsraketter; ett på Ny-Ålesund og ett på Andøya. Vi bygger i tillegg til dette et utskytningsområde for satellitter på Andøya. Droneavdelingen opererer landet rundt.

Vi søker etter medarbeidere som har lyst og driv til å være med på å løfte norsk aerospace-industri ut i verden på en bærekraftig måte. Du må både kunne jobbe selvstendig og i team. Du må være tillitsvekkende, løsningsorientert, ærlig og redelig. Som ansatt hos oss vil du nemlig direkte kunne påvirke utfallet av aktiviteter og oppdrag.

Andøya space 2

Hos oss får du jobbe med internasjonale kunder og partnere, og du må kunne beherske engelsk både muntlig og skriftlig. Vi har definert tre verdier som vi identifiserer oss med og som hjelper oss til å ta beslutninger som individer og som selskap:

 

  • Vi er samarbeidende. Vi jobber sammen med hverandre og med våre partnere og kunder.
  • Vi er innovative. Vi løser problemer når de oppstår og har et miljø hvor ideer og forslag er velkomne.
  • Vi er kompromissløse på kvalitet og sikkerhet. I vår bransje får man ofte bare en sjanse til å lykkes med ett oppdrag. Vi er derfor fleksible på alle andre områder enn når det kommer til kvalitet og sikkerhet.

Første utskytning av forskningsrakett

Forretnings-områder

Antall ansatte

vi har skutt ut mer enn 1200 raketter

OM OSS

Norge har i århundrer vært i forkant når det kommer til nordlysforskning, noe som var med på å bygge opp et forskningsmiljø i verdensklasse. Etter å ha studert nordlyset fra bakkenivå helt frem til moderne tid gjorde raketteknologi det plutselig mulig å studere fenomenet fra innsiden.

Den 18. august, 1962, ble den aller første norske forskningsraketten skutt ut fra basen på Andøya, noe som markerte begynnelsen på det som skulle bli konsernet Andøya Space.

I seks tiår har Andøya Space hjulpet forskere, ingeniører, kunder og partnere med å nå sine mål, utforske det ukjente, teste ny teknologi og inspirere og utdanne neste generasjon.

Ved å bygge en utskytningsbase for små satellitter er vi nå klare til å løfte norsk romindustri til ett nytt nivå. Vil du være med på laget?

Andoyaspace1

www.andoyaspace.no

Ledige stillinger

I tillegg utlyses ledige stillinger fortløpende fra nettsida vår her

Harstadbygg Entrepren-hvit
Bedriftsinformasjon

Odd-Einar Eilertsen

982 11 713

Share This