fbpx

Biomar

BioMar er verdensleder innenfor høy-ytelsesdietter til over 45 forskjellige fiske- og rekearter i mer enn 80 land. Hovedfokuset vårt er å hjelpe kundene med å levere sunn og velsmakende sjømat. Dette gjør vi ved å utvikle effektive, trygge og næringsrike fôrprodukter med et minst mulig miljøavtrykk. Selskapets globale omfang, lokale smidighet og vektlegging av effektivitet sørger for at vi kan tilfredsstille individuelle kundebehov – alltid med utgangspunkt i gjennomprøvde resultater og et kompromissløst fokus på matsikkerhet.

Fiskeri

Vesterålen

 Vi er innovatører engasjert i en effektiv og bærekraftig global akvakultur

Å arbeide i Biomar
Formålet vårt er det som forener BioMars ansatte, og er grunnen til at vi er i bransjen. Akvakultur er en svært viktig bransje, vesentlig for verdens matforskyning. Vi går på jobb for å levere stadig mer potente, helseriktige og trygge fôrløsninger – på en nyskapende og stadig mer bærekraftig måte. Dette er ikke tomme ord – det er selve identiteten til BioMar. Vi jobber for dette hver eneste dag, i alle deler av organisasjonen.
For de fleste av våre ansatte er arbeidet hos BioMar mer enn bare en jobb. Det er en livsstil. De opplever at de har en veldig interessant jobb, gode kolleger og en reell mulighet til å påvirke utviklingen av en effektiv og bærekraftig, global akvakultur. Det er en grunn til at de jobber nettopp hos oss.

Ansatte

Milliarder i omsetning

Leverer fôr i mer enn 80 markeder

Stiftet

VÅRT BIDRAG

VI HAR FORPLIKTET OSS TIL Å FØLGE FIRE LANGSIKTIGE PRINSIPPER FOR Å VIRKELIGGJØRE FORMÅLET VÅRT:

NYSKAPNING

SAMARBEID

BÆREKRAFT

YTELSE

Ledige stillinger
Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en åpen søknad.
Bedriftsinformasjon

Skjalg Steiro

E-post

Telefon

Share This