fbpx

BØ KOMMUNE 

Bø er kjent som eventyrkommunen i øyriket Vesterålen i Nordland. Og det med god grunn. Her bor det rundt 2600 bøfjerdinger omgitt av slående vakker natur. Det varierte landskapet byr på alt fra frådende storhav og mild skjærgård, til kritthvite sandstrender, fargesprakende myrer og alpine tinder. Her står de spektakulære naturopplevelsene i kø. Til tross for at kommunen er den minste i Vesterålen, har Bø et variert idretts- og kulturtilbud og et offensivt næringsliv i utvikling. Levebrødet til kommunen har siden jernalderen vært tuftet på nærhet til havets ressurser, og dagens industri i Bø er i hovedsak knyttet til fiskeriene. Imidlertid har turistvirksomheten en økende betydning for kommunen, i tillegg til at nye teknologiselskaper har vokst fram i Bø de siste årene. Kommunen og næringslivet jobber aktivt for å etablere virksomheter og arbeidsplasser som tiltrekker seg kompetanse på nye områder for fremtidsrettet næringsdrift, og det satses særlig på unge tilflyttere. Er du initiativrik og eventyrlysten finnes det mange muligheter i Bø, og kommunen står klar til å ønske deg velkommen! 

Kommune

Vesterålen

BØ KOMMUNE ER EN FREMTIDSRETTET ARBEIDSPLASS SOM SATSER PÅ UNG KOMPETANSE

Å arbeide hos oss

Bø kommune i Vesterålen er en stabil og trygg arbeidsgiver med gode arbeids- og lønnsvilkår. Kommunen består av totalt 242 årsverk og er den største arbeidsgiveren i Bø. Administrasjonssenteret ligger i Straume. Som ansatt i Bø kommune får du en spennende arbeidshverdag uansett hvilken sektor du arbeider i, og du får mulighet til å bosette deg i en av Nordlands vakreste kommuner. Her finnes det mange spennende stillinger innenfor en rekke ulike fagfelt. Eksempler på stillingstyper i kommunen er prosjektledere, økonomer, ingeniører, ledere, sykepleiere, lærere, kontormedarbeidere, sosionomer, helsefagarbeidere, renholdere, snekkere, rørleggere, malere, arealplanleggere, leger og mye mer.

Kommunen har kontinuerlig behov for nye ansatte med kompetanse som kan gå inn i ulike stillinger. Ønskelig kompetanse er fagbrev eller høyere utdanning på bachelor- eller masternivå. Det er gode utviklingsmuligheter for dem som starter sin karriere hos oss, og for unge som ønsker å bli ledere er det gode muligheter for det i Bø kommune. 

Vi er en fremtidsrettet arbeidsplass som for lengst har erkjent at ung kompetanse er viktig for å lykkes med vårt arbeid. Som ansatt i en liten kommune som Bø vil du få stor påvirkningskraft og være med på å utvikle våre tjenester og lokalsamfunnet.  Nye, unge medarbeidere i kommunen vil bli tatt imot med åpne armer og møte et inkluderende og humørfylt arbeidsmiljø. Vi gjør i tillegg vårt ytterste for å hjelpe deg med å finne bolig, barnehage, skole, jobb til partner eller andre ting du måtte ha behov for bistand til. 

Innbyggere i kommunen

Kommunalt ansatte

Lag og foreninger

turløyper - minst!

Ledig stilling i bø kommune

Er DU VÅR NYE INGENIØR?

Vi søker en dyktig og allsidig ingeniør som kan være med å utvikle kommunen fremover. 

Kultur og underholdning

Gjennom året er det mange flotte konserter, teater- og kinoforestillinger og kunstutstillinger i Bø kommune. Ta gjerne en tur innom biblioteket, museet, Mannen fra havet og Friluftsgalleriet. Det arrangeres også quiz støtt og stadig rundt omkring i bygda. Reginedagan er en festival som arrangeres i slutten av juli hvert år. Det er en tradisjonsrik, variert og omfangsrik festival, inspirert av Regine Normann, den kjente norske forfatteren fra Bø.

Sport og fritid

Bø kommune har godt over 70 lag og foreninger som alltid er åpen for nye medlemmer. I Bø Musikkforening kan du for eksempel spille med 40 glade musikanter, og hos BøPuls kan du delta på saltimer med mange flinke instruktører innen blant annet spinning, corebar, yoga. Bøhallen er også et godt alternativ for deg som er glad i fysisk aktivitet, og her kan du for eksempel svømme, trene styrke, spille innebandy eller volleyball. 

Særegne naturopplevelser

Bø kommune kjennetegnes av sin store variasjonsrikdom i landskap og vegetasjon. Her finnes det utallige turmuligheter for deg som er glad i å bruke naturen.

 

 

Karriere i Bø kommune 

Bø kommune søker en ingeniør som får anledning til å være med i traineeordningen Look North. Les mer om stillingen her. 

Bø kommune har ellers kontunuerlig behov for nye ansatte. Ta kontakt dersom du er interessert i en stilling. 

Kontaktinformasjon

Sigbjørn Nilsen, personalrådgiver i Bø kommune

sigbjorn.nilsen@boe.kommune.no

95 23 24 35

Share This