fbpx

BØ kommune

Bø karakteriseres ofte som perlen i øyriket Vesterålen. Særlig kjennetegnes kommunen av stor variasjonsrikdom i landskap og vegetasjon. Dette er stedet som kan by på frådende storhav og mild skjærgård, kvite sandstrender og fargesprakende myrer og alpine tinder. Naturen byr på ekte vare, her er alltid en sesong for de annerledes naturopplevelsene. I Bø kan du leve det gode liv, behagelig skjermet fra høyhus og asfaltjungel, dårlig luftkvalitet og endeløse bilkøer.

Veien er kort til resten av Vesterålen, gjennom et fantastisk landskap. Det tar deg bare en drøy time til nærmeste flyplass, en av Norges største småflyplasser.

Stolt sponsor av Look North Trainee

Bø kommune

Kom til Bø og Det Gode Liv

Å arbeide hos oss:

Ønsker du å være med å utvikle den hippeste kommunen i Vesterålen? Vil du bo og jobbe i en kommune med pågangsmot, dugnadsånd og en sterk frivillig sektor?

I Bø bor det rundt 2600 bøfjerdinger. Bøfjerdingen kjennetegnes av å være åpen, glad og direkte. Bygda preges av dugnadsånd, og her fins en rekke frivillige lag og foreninger som fyller livet med innhold.

Næringslivet preges av mange små bedrifter, men noe er i ferd med å skje i denne eventyrkommunen. Det snakkes om en gründerbølge. De siste årene har det kommet flere nyetableringer og tilbud. Over 300 forskjellige foretak, selskap og bedrifter tilbyr sine tjenester i Bø.

Kommunen, og store deler av næringslivet, er aktiv på å etablere virksomheter og arbeidsplasser som tiltrekker unge med kompetanse på nye områder for fremtidsrettet næringsdrift. Bøs største muligheter vil alltid være basert på naturressurser som fiskeri og havbruk, landbruk, bergverk, reiseliv, energi m-v. Innenfor alle disse områdene skjer det stadig utvikling, og fremtidens utnyttelse her krever oppdatert kompetanse og FoU(hva er det?.

Les mer om Bø kommune på egne nettsider.

Workshop

Antall innbyggere

Høyeste fjell: Burnestinden

Antall årsverk i kommunesektoren

Hva skjer i Bø?

Langt fra alle er oppmerksomme på alt som Bø har å by på. Gjennom Bøguiden får du muligheten til å hente ut all den informasjon rundt tjenesteytere og bedrifter i kommunen som du til enhver tid trenger. Her finner du også informasjon om lag og foreninger, arrangementer som står for døren, ledige stillinger, turistinformasjon og mye annet nyttig.

Sjekk ut Bø guiden her.

Workshop
Ledige stillinger

Vi har ledige stillinger i Bø kommune. Les om dem her.

Harstadbygg Entrepren-hvit
Bedriftsinformasjon

Bø kommune

post@boe.kommune.no

76 11 42 00

Share This