fbpx

Bulldozer Maskinlag

Bulldozer Maskinlag er et veletablert maskinentrepenørfirma som holder til på Sortland med lang og bred erfaring fra de fleste fagområder innen tradisjonell entrepenørvirksomhet. Konsernet har en samlet omsetning på rundt 350 millioner kroner, og har over 120 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på AS Bulldozer Maskinlag, Bulldozer Maskinlag Utleie AS, Bulldozer Maskinlag Entreprenør AS, Bulldozer Maskinlag GEO Pro AS, Bulldozer Maskinlag Eiendom AS, Bulldozer Maskinlag Produksjon AS, Sigerfjord Sand AS, Hadsel Maskin AS, Hanssen Maskin & Transport AS og Henriksen Maskinstasjon AS.

Bulldozer Maskinlag er opplæringsbedrift for lærlinger som ønsker å ta fagbrev som anleggsmaskinfører eller anleggsmaskinmekaniker. Konsernet er kjent for å slippe ungdommen til og gir dem ansvar under kyndig veiledning og oppfølging. 

Konsernet driver med prosjektering, oppmåling, maskinentreprenør, utbygger, leverandør av fyllmasse, singel og sand, og fyller i år 70 år!

Privat sektor

Sortland

Bulldozer maskinlag

«På belter og hjul siden 1951»

Jobb hos oss

BM-konsernet har fire verdier som er forankret blant de ansatte i det daglige arbeid: Handlekraft – Tydelig – Utviklende og Spille god.

Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig. Vi vektlegger lojale og dyktige kolleger, evnen og viljen til å lykkes, og at du gi det lille ekstra som skaper konkurransefortrinn for vår arbeidsplass og våre kunder. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og medarbeidere som utstråler yrkesstolthet for faget, arbeidsplassen og våre kunder.

Har du lyst til å lykkes? Er du faglig dyktig og har en utpreget stå-på-vilje? Da er du kanskje vår nye medarbeider?

Andøya space 2

ansatte

millioner i omsetning

Grunnlagt

Ledig traineestilling – søknadsfrist 31. mars

HR- medarbeider

Vi søker en fremoverlent HR-medarbeider til en nyopprettet stilling som skal være med å utvikle HR-funksjonen i konsernet. Dette er en spennende mulighet for den som vil være med å bygge opp stillingen og fagkompetansen innenfor HR i konsernet.

Du vil få ansvar, og utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

Bulldozer mann

Ledig traineestilling – søknadsfrist 31. mars

Regnskapsmedarbeider

Vi søker en resultatdrevet og målbevisst person med interesse for regnskap og systemer til stillingen som regnskapsmedarbeider.

Stillingen inngår i økonomiavdelingen som i dag består av 5 ansatte, og rapporterer til Økonomisjef.

Bulldozer mann

Ledig traineestilling – søknadsfrist 31. mars

Landmåler

Vi søker deg med bachelor- og masterutdanning relatert til våre fagområder. Det er ønskelig med kjennskap til programmer levert av Gemini, samt kunnskaper om Leica landmålingsutstyr.

Bulldozer mann

www.bulldozer.no

Ledige stillinger

Har du lyst til å lykkes? Er du faglig dyktig og har en utpreget stå-på-vilje? Da er du kanskje vår nye medarbeider? Se våre ledige stillinger her.

Bedriftsinformasjon

Gunnar Hegstad

ghe@bulldozer.no

951 95 501

Share This