fbpx

Cerpus

«Cerpus»​ er et akronym for cerebellum og hippocampus, som er to elementer i hjernen som arbeider med læring og langtidshukommelsen.

Cerpus er et konsulent- og utviklingsbyrå som slår et slag for de gode teknologidrevne læringsopplevelsene – som engasjerer og gir mening. Vi bryr seg om måten mennesker lærer på. Meningsfull organisering av begreper og emner har vært en grunntanke hos Cerpus hele veien. Vi gløder for forståelse av sammenhenger både på tvers og i dybden.

Cerpus har levert solide løsninger innen Edtech siden 2002, og vært med på å utvikle teknologi som er ledende og skal fortsette å levere innen en bransje i rivende utvikling.

Tjenestene våre lar brukere over hele verden opprette spenstige spill og skinnende kurs. Vi kan også fikse en enkel læringsplattform med full oversikt over hvor elevene er i læringsløpet.

Læringsteknologi

Alsvåg i Vesterålen

CERPUS

«Bedre læring for ei bedre framtid»

3 GRUNNER TIL AT DU VIL JOBBE MED OSS

1. VI VAR TIDLIG UTE
Vi har holdt på med e-læring siden 2002. Pedagogikk og bibliotekvitenskap siden 80-tallet. – Før begrepet “digital kompetanse” ble flittig brukt i læreplanene og teknologidrevne læringsløsninger fikk fotfeste i skolen og næringslivet.

2. VI GLØDER FOR MENINGSFULL LÆRING
Vi er fagpersoner innen læringsteknologi med en genuin interesse for læring. Vi bryr oss om måten du lærer på. Meningsfull organisering av begreper og emner har vært en grunntanke hos oss hele veien. Vi gløder for forståelse av sammenhenger på tvers, ikke bare i dybden.

3. DU FÅR RETT KOMPETANSE PÅ JOBBEN
Vi er eksperter med litt ulik spesialisering. Noen av oss er pedagoger, noen er designere og andre er teknologer. Vi setter sammen den rette kompetansen for å få jobben gjort, fordi ingen oppdrag og kunder er like. – Du får skreddersydd kompetanse, enkelt og greit.

CERPUS

Vil du jobbe med spennende kunder og prosjekter – og samtidig bidra til at morgendagens teknologidrevne læringsopplevelser blir enda bedre?

Vi er på jakt etter deg som er pedagog, designer eller teknolog, og har et hjerte for læring. Som ønsker å jobbe i et kompetent fagmiljø – der latteren sitter løst og alle drar i samme retning.

 

Grunnlagt

ansatte

millioner i omsetning

Hva gjør vi?

KURS
Vil du lære noe nytt? Gira på å dele kunnskap med andre? Da er vårt nettdrevne kursverktøy en skikkelig gavepakning til deg. Få øynene opp for andres kurs, eller lag drømmekurset selv.

SPILL
Gira på å lære noe nytt på en måte som pirrer nervene og smilebåndet? Lyst til å gi andre en læringsopplevelse med futt i? I vårt nettdrevne spillverktøy kan du begge deler. Oppdag andres spill, eller gi liv til motiverende spill selv.

LMS – LÆRINGSPLATTFORM
Lengter du etter full oversikt over hva elevene dine mestrer, og hvor de trenger å sette inn et ekstra gir? Kontroll over hva de ansatte er ferdige med, og hva som står for tur? Få orden i kompetanseskrinet med vår nettbaserte læringsplattform.

INNHOLDSPRODUKSJON
På jakt etter treffende tekster, oppgaver og spill, men mangler tid eller kompetanse til å gjøre det selv? Sleng beina på bordet – vi fikser biffen. Vi er pedagoger og designere som lager skinnende kurs og spill for deg.

OPPLÆRING
Trenger du å kvesse e-læringsferdighetene? Få råd om hvordan du tilrettelegger innhold for nettet på en pedagogisk måte – som bidrar til læring hos andre? Vi hjelper deg å tette kompetansehullene, og gir deg opplæringen DU trenger.

Andoyaspace1

www.cerpus.com

Ledige stillinger

Vi er også på jakt etter deg som er pedagog, designer eller teknolog, og har et hjerte for læring. Se flere stillinger her.

Harstadbygg Entrepren-hvit
Bedriftsinformasjon

Monica Wessel Nordeng

monica.nordeng@cerpus.com

41498337

Share This