fbpx

Egil Kristoffersen & Sønner

Egil Kristoffersen & Sønner AS er et familieeid selskap som produserer smolt og laks.  Dagens selskapsform ble etablert i 1966, men familiebedriften har røtter helt tilbake til 1930-tallet. Selskapet driver i dag produksjon av smolt og laks i to kommuner i Nordland: Bø i Vesterålen og Meløy i Salten.

Fiskeri

Vesterålen

 

Vi er opptatt av god og ansvarlig produksjon av sjømat – For våre kunder, våre kolleger, vårt lokalmiljø og for laksen vår.

 Å arbeide hos oss

Våre ansatte er vår viktigste ressurs og vi er opptatt av at folk skal være motiverte og trives på arbeidsplassen sin. Vi satser på utvikling og utdanning av egne ansatte, og har egne opplæringsdager innenfor kvalitet og HMS på fast basis.

Alle våre ansatte har en solid kompetansebasis innenfor praktiske håndtverksfag. Vi har mange faglærte med lang og bred erfaring innenfor oppdrett og slakterivirksomhet.

Ansatte

MILLIONER I OMSETNING

Millioner måltider med laks ble produsert i 2017

Stiftet

Hva gjør vi?

Prosjekter

Prosjekter

Laksen vår

Laksen vår er sporbar. Det betyr at vi vet hvor hver enkelt laks har sin opprinnelse, helt fra foreldrene svømte rundt i havet, til rognkorn og videre til yngel og smolt. Smålaksen kommer til Bø med brønnbåt når den er klar til å leve i saltvann. Da kan den være alt fra 70 gram og opp til 500 gram. Trenden de senere årene er at smolten blir større. Fordelene med det er mange – blant annet får man en mer robust smolt som ikke trenger like lang tid i sjøen før den er slakteklar. Da reduseres belastningen på havmiljøet rundt anleggene våre, og vi reduserer utfordringer knyttet til blant annet lakselus.

Kontaktinformasjon

Eva Kristoffersen

 

eva.kristoffersen@jennskaret.no

 

76 11 46 40

 
Share This