fbpx

Fabrikken Næringshage

Fabrikken Næringshage består av rådgivere og forretningsutviklere som jobber for næringslivet i Lofoten og Vesterålen. Vi leverer tjenester som sørger for at næringslivet får tatt ut sitt potensiale, stimulerer til større vekst og tør satse på innovative ideer. Over 170 bedrifter i Vesterålen og Lofoten har valgt å bruke oss som rådgivere for å ta ut sitt vekstpotensiale, og deres suksess er det som motiverer oss til å strekke oss enda lengre hver eneste dag. Vi holder til på Sortland, Andenes og Leknes. 

Bedriftsrådgivning

Lofoten og vesterålen

Vi jobber for næringslivet i lofoten og vesterålen

Å arbeide hos oss

Fabrikken Næringshage AS er et innovasjonsselskap som arbeider for å fremme vekst og utvikling i Lofoten og Vesterålen. For å gjøre dette tilbyr vi en rekke tjenester innen for nyskaping, innovasjon og vekst. Blant disse er kurs, rådgivning og konsulenttjenester. Fabrikken er også en del av et internasjonalt innovasjonsnettverk, og kan hente inn spisskompetanse som våre kunder har behov for fra FoU-miljøer, universiteter og andre kunnskapsmiljøer i landet.

Fabrikken Næringshage har kontorsted på Sortland, Andenes og Leknes. I dag består bedriften av sju ansatte med spisskompetanse på hver sine felt. Vi har eksperter innenfor blant annet forretningsutvikling, kommunikasjonsstrategi og økonomi. Felles for alle ansatte er at vi arbeider for å fremme vekst og utvikling i Lofoten og Vesterålen. 

Ansatte

Bedrifter har brukt oss som rådgivere

Kontorer i Lofoten og Vesterålen

Hva gjør vi?

Etablererkurs

I flere år har Fabrikken Næringshage bistått etablerere i oppstartsfasen. Vi arrangerer årlige etablererkurs i Lofoten og Vesterålen.

Look North trainee

Fabrikken Næringshage har siden 2014 administrert traineeordningen Look North.

Gründerakademiet

Fabrikken Næringshage har utviklet et nasjonalt verktøy for etablereropplæring, kalt Gründerakademiet.

Arbeid som løfter regionen 

Fabrikken Næringshage tilbyr rådgivning til gründere og etablerte bedrifter i Lofoten og Vesterålen. I tillegg jobber vi med flere spennende prosjekter, som alle er satt i gang for å skape vekst og utvikling regionen. Våre største prosjekter er Look North Trainee, Gründerakademiet og Etablererkurs. 

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en åpen søknad.

Bedriftsinformasjon

Kjetil Kolrud Jåsund, daglig leder

kjetil@fabrikken.as

482 25 686

Share This