fbpx

Flakstad Kommune

I en liten kommune med 1300 innbyggere blir man kjapt «på hils» med de fleste, enten det er personen i kassa på lokalbutikken eller rådmannen. I sommerhalvåret øker imidlertid innbyggertallet betraktelig. Turister fra hele verden oppsøker naturperler og opplevelser i denne vakre kystkommunen, nesten ytterst i Lofoten. Det være seg det gamle fiskeværet i Nusfjord, smeden i Sund eller de nydelige surfetrendene.

Nærheten til naturen kan her kombineres med kort reisevei til handelssentrumet Leknes, og innen 30-40 minutters reise har man også tilgang til ferge, hurtigrute og flyplass med direkteavganger til Bodø, Tromsø og Oslo.

Flakstad kommune satser tungt på å legge til rette for trivsel for både store og små, med et rikt tilbud innen kultur og idrett. Velkommen til Flakstad – her kan alle utgjøre en forskjell!

 

Kommune

Lofoten

Flakstad Kommune fjell og hav

Vi søker en uredd og fleksibel ingeniør som kan bidra å utvikle vår tekniske enhet

Å arbeide hos oss

I Flakstad kommune har vi nå et svært godt arbeidsmiljø, med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver foran oss. I en liten kommune er det korte beslutningsveier, og hver medarbeider får stor innflytelse på sin egen og avdelingens utvikling. 

På teknisk avdeling arbeider det i dag ti dyktige personer, og fire av disse arbeider i det administrative ressursteamet. Disse fire har lav snittalder, mye humor og solid fagkompetanse, og ser nå frem til å få en rådyktig trainee med på laget.

Antall innbyggere i Flakstad kommune

Årsverk i teknisk enhet

Ansatte ved administrativt ressursteam

Minutters reisetid til nærmeste flyplass

Det gamle fiskeværet Nusfjord

En av mange perler i Flakstad

Surfeparadis

Den nydelige Flakstadstranda er en av mange sandstrender i nærheten av Ramberg sentrum. Stranda er ypperlig for de som vil teste surfring i kontrollerte omgivelser, vinter eller sommer.

Kommune i positiv utvikling

Flakstad kommune ligger midt i Lofoten og består av Flakstadøy og den nordlige delen av Moskenesøy. Størstedelen av bebyggelsen ligger i fiskeværene Sund, Napp, Fredvang og kommunesenteret Ramberg. Hovednæringene i kommunen er fiskeri og turisme. Vi er den 3. største kommunen i Lofoten, og har gode kommunikasjonsforhold med resten av Lofoten. En særegen natur gir unike muligheter for friluftsaktiviteter. Her er det også gode oppvekstvilkår for barn. Vi er kjent som en aktiv og inkluderende kommune, med et rikt og aktivt kulturliv, både innen musikk, teater og idrett. Du er hjertelig velkommen til Flakstad!

Flakstad Kommune hjeller

FLakstad kommune søker 

TRAINEE til teknisk enhet

Lyst på nye utfordringer i Lofoten?

Ledige stillinger

Vi søker nå saksbehandler til vår tekniske enhet.

Bedriftsinformasjon

Kontaktperson

Personalkonsulent Vibeke Holm

E-post

vibeke.holm@flakstad.kommune.no

Telefon

952 68 950

Share This