fbpx

Framsikt

Framsikt AS er et programvareselskap, med hovedkontor i Bø i Vesterålen. Vi lager nettbaserte verktøy for kommunal virksomhetsstyring, budsjettering og økonomiplanlegging. Framsikt ble startet for å gi norske kommuneøkonomer og ledere bedre verktøy for økonomistyring. Vårt ønske er å hjelpe til bedre ressursutnyttelse, bedre beslutninger og større involvering i økonomiarbeidet.

Økonomi

Bø i Vesterålen

Vi utvikler løsninger som setter en ny standard for kommunale fagsystemer, og som er praktiske og brukervennlige.

Hva gjør vi?
Framsikt sin ambisjon er å utvikle løsninger som setter en ny standard for kommunale fagsystemer, og som er praktiske og brukervennlige. Dette innebærer å lage verktøy, som blir tatt i bruk av norske kommuner, og som de fortsetter å bruke fordi de opplever at de er nyttige.

Ansatte i Norge

Ledig traineestilling

Kommuner vi leverer løsninger til

Vår hverdag

Rom for å utvikle deg

Hos oss har du gode muligheter for å utvikle deg, du får ansvar og vi sørger for at du får den bistanden du trenger – for å levere gode resultater.

Fritid

Å komme seg ut, få luftet tankene og nyte naturen er viktig for oss. Vi arrangerer stadigvekk aktiviteter for våre ansatte. Dette bidrar til motiverte, friske hoder og godt samhold i bedriften!

Fritid

Å komme seg ut, få luftet tankene og nyte naturen er viktig for oss. Vi arrangerer stadigvekk aktiviteter for våre ansatte. Dette bidrar til motiverte, friske hoder og godt samhold i bedriften!

Internasjonalt samarbeid

Vi arbeider tett med våre kolleger i vår utviklingsavdeling i India. Vi mener det er viktig å møtes for å legge grunnlag for videre utvikling. Våre traineer i 2017 ble derfor med på en tur til vårt utenlandskontor.

EN UTFORDRENDE, GIVENDE OG FANTASTISK START PÅ KARRIEREN

Framsikt har fokus på at du skal finne deg til rette i bedriften – og i teamet. Vi verdsetter et godt arbeidsmiljø, og våre ansattes innsats. Vi er opptatt av at ansatte skal ha rom for å utvikle seg i arbeid. Vi består av et sterkt team som backer hverandre og sørger for at vi alltid leverer de beste resultatene til våre kunder. Som ansatt hos oss er du hands-on på det som skjer!

Vi mener at samhold er viktig, derfor legger vi opp til aktiviteter sammen. Gode kolleger sørger for at du raskt vil finne deg tilrette, både i jobb og på fritiden. En del av vårt team er lokalisert i India – vi arbeider tett med disse for å utvikle de beste løsningnene.

Les vår spennende artikkel

Tech-eventyr i Vesterålen

Fjell, hav og fiskeri. Ja, det er det vi forventer når vi tenker Vesterålen, men hvordan kan det ha seg at regionen er i ferd med å bli en magnet for spennende IT-start-ups?

Ledige stillinger
Bedriftsinformasjon

Åsa Elvik

asa@framsikt.no

926 45 098

Share This