fbpx

Framsikt

Framsikt er et programvareselskap med hovedkontor i Bø i Vesterålen. Vi utvikler skybaserte verktøy for kommunal virksomhetsstyring, budsjettering og økonomiplanlegging. Framsikt ble etablert i 2014 for å gi norske kommuneøkonomer og ledere bedre verktøy for økonomistyring, og vi har i dag over 180 kommuner og fylkeskommuner på kundelisten. Vårt ønske er å hjelpe til bedre ressursutnyttelse, bedre beslutninger og større involvering i økonomiarbeidet. Siden oppstarten har selskapet vokst til nærmere 80 ansatte i Norge og India. Av de 51 i Norge har halvparten arbeidssted på hovedkontoret i Bø.

Økonomi

Bø i Vesterålen

Framsikt india

Vi utvikler løsninger som setter en ny standard for kommunale fagsystemer, og som er praktiske og brukervennlige.

Hva gjør vi?

Kommune-Norge er den største produsenten av velferdstjenester til det norske folk, og forvalter svært store ressurser. Framsikt ble etablert i 2014, og målsettingen var å etablere nye digitale verktøy som bistår kommunene i å utnytte disse ressursene enda bedre, til det beste for sine innbyggere.

Gode tilbakemeldinger fra kundene våre og flere produkter klare for salg gjør at vi er på jakt etter flere dyktige medarbeidere til Framsikt. Vi ønsker å bygge Framsikt-laget med en god blanding av erfarne og nyutdannede. Vi er på jakt etter deg som synes det er spennende med innovasjon og nyutvikling, og som blir motivert av å skape gode kundeopplevelser og praktisk nytte.

Framsikt har hovedkontor i Bø i Vesterålen, avdelingskontor et par andre steder i landet, samt en egen utviklingsavdeling i Bangalore i India.

På hovedkontoret i Bø er det et ungt og livlig miljø med 15 ansatte. Flere av disse startet sine karrierer hos oss gjennom traineeordningen Look North. Framsikt er i sterk vekst og vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere og traineer. Send oss gjerne en åpen søknad dersom du er interessert i jobb hos oss. 

 

Ansatte

Kommuner vi leverer løsninger til

Millioner i omsetning i 2021

Vår hverdag

Rom for å utvikle deg

Hos oss har du gode muligheter for å utvikle deg, du får ansvar og vi sørger for at du får den bistanden du trenger – for å levere gode resultater.

Fritid

Å komme seg ut, få luftet tankene og nyte naturen er viktig for oss. Vi arrangerer stadigvekk aktiviteter for våre ansatte. Dette bidrar til motiverte, friske hoder og godt samhold i bedriften!

Fritid

Å komme seg ut, få luftet tankene og nyte naturen er viktig for oss. Vi arrangerer stadigvekk aktiviteter for våre ansatte. Dette bidrar til motiverte, friske hoder og godt samhold i bedriften!

Internasjonalt samarbeid

Vi arbeider tett med våre kolleger i vår utviklingsavdeling i India. Vi mener det er viktig å møtes for å legge grunnlag for videre utvikling. Våre traineer i 2017 ble derfor med på en tur til vårt utenlandskontor.

EN UTFORDRENDE, GIVENDE OG FANTASTISK START PÅ KARRIEREN

Framsikt har fokus på at du skal finne deg til rette i bedriften – og i teamet. Vi verdsetter et godt arbeidsmiljø, og våre ansattes innsats. Vi er opptatt av at ansatte skal ha rom for å utvikle seg i arbeid. Vi består av et sterkt team som backer hverandre og sørger for at vi alltid leverer de beste resultatene til våre kunder. Som ansatt hos oss er du hands-on på det som skjer!

Vi mener at samhold er viktig, derfor legger vi opp til aktiviteter sammen. Gode kolleger sørger for at du raskt vil finne deg tilrette, både i jobb og på fritiden. En del av vårt team er lokalisert i India – vi arbeider tett med disse for å utvikle de beste løsningnene.

Framsikt nettside

Ledig stilling

Framsikt søker fire økonomer

Utdanning innen økonomi? Som trainee i Framsikt får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer, og på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge.

Les vår spennende artikkel

Tech-eventyr i Vesterålen

Fjell, hav og fiskeri. Ja, det er det vi forventer når vi tenker Vesterålen, men hvordan kan det ha seg at regionen er i ferd med å bli en magnet for spennende IT-start-ups?

Jobb hos oss 

Se stillingsannonse over.

Send oss gjerne en åpen søknad her.

Bedriftsinformasjon

Regine Arnkværn

977 02 150

Share This