fbpx

Hadsel kommune

I sentrum av øyriket Vesterålen og Lofoten er vår kommune et godt sted å bo. Vi har et godt tjenestetilbud, og et velfungerende kultur- og næringsliv som fundament i det gode liv vi lever. I et  hav av muligheter.

Kommunens kjerneverdier er engasjert – samlende – kreativ – raus – effektiv.

Hadsel kommune ligger helt sør i Vesterålen, som en perle i grenseland mellom Vesterålen og Lofoten.

Kommunens 574 kvadratkilometer er fordelt på fire øyer: Hadseløya, Austvågøya, Langøya og Hinnøya.

Kommune

Vesterålen

Med mulighetene i fokus skaper vi fremtiden

Å arbeide hos oss
Trivselen blant ansatte i Hadsel Kommune er høy. Det er kort vei fra idé til beslutning, noe som bidrar til at kommunen er i stadig utvikling. Kommunen er fremoverlent og satser målrettet. Nå er det stort fokus på innovasjon i helsesektoren, for å bygge løsningene som ivaretar behovene i kommunen.  Som ansatt i Hadsel Kommune får du mulighet til å påvirke fremtiden og det som rører seg!
I Hadsel Kommune bor du omkranset av hav og fjell. Fra toppene har du god utsikt til både Vesterålsalpene og Lofote-fjellene. Du finner strender, mark og flotte turmuligheter. Både på sommers- og vinterstid. Næringslivet er i sterk vekst, og i Hadsel har en rekke sterke aktører etablert seg. Et næringsliv som higer etter de beste folka.

I Hadsel Kommune finner du flotte arbeidsmuligheter – i tillegg til den den beste fritiden!

Ansatte

Innbyggere

Les vår spennende artikkel

Helse på øverste hylle i hadsel

Hva er øverste hylle innen helse? Bli bedre kjent med Hadsel i Vesterålen som er en av kommunene i Norge som satser tyngst på helseteknologi.

Ledige stillinger
Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en åpen søknad.
Bedriftsinformasjon

Navn

E-post

Telefon

Share This