fbpx

Harstadbygg

Harstadbygg Entreprenør er Harstads ledende lokalentreprenør. Selskapet er en moderne entreprenørvirksomhet i kontinuerlig utvikling, med sterkt fokus på regelmessig kompetanseheving og kvalitetskontroll. De er miljøfyrtårnsertifisert, og ser stadig på nye løsninger for å gjøre drifta mer bærekraftig.

Harstadbygg AS ble stiftet i 1986 da noen ansatte i Selmer Furuholmen i Harstad og Lofoten gikk sammen om å etablere et nytt lokaleid entreprenørselskap. Harstadbygg AS etablerte i 2006 et eget selskap, Harstadbygg Bolig AS, som fra samme tidspunkt også ble Mesterhus-leverandør for regionen.

Fra første januar 2019 endret de navn fra Harstadbygg AS til Harstadbygg Entreprenør AS. Selskapet er i dag en del av Kronsteingruppen, et konsern med 14 bedrifter med over 200 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer. I 2019 doblet selskapet omsetningen fra året før. I dag har selskapet 44 ansatte med en stor ordrereserve og ambisjoner om en kontrollert vekst.

Privat sektor

Myre, Vesterålen

Bulldozer maskinlag

«Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk»

Jobb hos oss

Harstadbygg Entreprenør er alltid på utkikk etter dyktige folk!

Vi ønsker primært å ansette egne fagarbeidere, og vi er alltid på utkikk etter dyktige folk. En fast jobb å gå til og gode pensjons- og forsikringsordninger gir våre ansatte trygghet og forutsigbarhet.

Vi tror også det gir oss ekstra engasjerte og motiverte medarbeidere med sterk lokalkunnskap som virkelig gir jernet!

Andøya space 2

ansatte

millioner i omsetning

Grunnlagt

personalytelser

Vårt mål er at alle våre ansatte skal være trygge og trives på jobben. Harstadbygg Entreprenør og Kronsteingruppen har en dedikert HR-avdeling som jobber aktivt med KS og HMS, sosialt miljø og arbeidsmiljø, i tillegg til å tilby gode pensjons- og forsikringsordninger for våre ansatte.

Her er noen av våre personalytelser:

  • Ansattrabatter
  • Fordelsavtaler (bl.a. strøm og drivstoff)
  • Gratis leie av feriested og kajakk
  • Gratis leie av festlokale
  • Sosiale samlinger (fjellturer, sommerfest, bowling, Fæsterålen med mer)
  • Overskuddsdeling
Bulldozer maskinlag

Ledig traineestilling – søknadsfrist 31. mars

Trainee – Byggingeniør

Harstadbygg Entreprenør søker nå etter byggingeniør. Som trainee hos oss kan vi tilby en allsidig arbeidshverdag som spenner fra små oppdrag til større prosjekter, der fremtidens prosjekter vil gjennomføres ved bruk av BIM og 4D – teknologi.

Bulldozer mann

www.harstadbygg.no

Ledige stillinger

I tillegg utlyses ledige stillinger fortløpende fra nettsida vår her

Harstadbygg Entrepren-hvit
Bedriftsinformasjon

Anne Reinsnes

ar@kronstein.no

95 19 49 66

Share This