fbpx

Insula Produksjon

Sjømatkonsernet Insula har sin opprinnelse i Norge, gjennom merkevarebedriften Lofotprodukt AS. I dag består konsernet av sjømatselskap over hele Norden som til sammen dekker verdikjeden, fra råvaren tas opp av havet, til den anrettes til de fineste retter på bordet. 

Insula Produksjon AS er ett av konsernets 14 selskap i Norge og har fabrikk på Leknes i Lofoten og i Bergen. Selskapet ble opprettet i 2017, og foredler sjømat fra råstoff til spiseklare produkter.

Vi er svært stolte av fabrikkene våre! En av Nordens mest moderne sjømatfabrikker ligger altså på Leknes i Lofoten. Her produserer vi sunn, god og ekte sjømat som hovedsakelig selges til den norske dagligvarehandelen gjennom Insula’s salgsselskap Sjøfrisk AS og Lofotprodukt AS.  Røkt laks og ørret, fiskekaker og fiskeburgere, fiskegrateng og hjemmelagde ferdigretter av fisk, er noe av det vi kan friste med fra våre fabrikker!

140 dyktige og dedikerte ansatte ved våre to fabrikker sørger for at vi kan levere gode og sunne fiskeretter til Norges befolkning. Våre styrker er entrepenørkultur, god kundeservice og fagkunnskap i alle ledd. Og – vi er fremst i klassen når det gjelder å ta i bruk ny teknologi!

Sjømatnæringen

Lofoten

Insula Bakgrunnsbilde

«Våre hovedmål er å lage gode og sunne fiskeretter som kundene elsker, og hele tiden utvikle oss slik at vi frister et stadig større publikum.»

Sjømat er fremtiden – vil du være med på laget?

Insula ønsker å lede an i kampen om å få flere til å spise sunn, bærekraftig og velsmakende mat fra havet og vår største suksessfaktor er våre dyktige og dedikerte medarbeidere.

I Insula har vi en sterk visjon; Vi ønsker å bidra til en bedre verden gjennom kjærlighet til sjømat. Og – det er menneskene i Insula, sammen med de fantastiske råvarene vi får fra havet, som er vår viktigste suksessfaktor når vi skal få flere til å spise mer sunn, god og bærekraftig mat fra havet.

For at vi skal lykkes, trenger vi dyktige, dedikerte og hardtarbeidende medarbeidere i alle posisjoner som deler våre verdier NÆR, MODIG og ENGASJERT.

Ønsker du å være med å gjøre en forskjell?

Vi er nå på jakt etter en NÆR, MODIG og ENGASJERT trainee til vår kvalitetsavdeling i Insula Produksjon i Lofoten.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ansatte

etablert

Millioner sjømatmåltider per år

En del av konsernet Insula

Konsernet Insula ble etablert i 2015 med hovedkontor på Leknes i Lofoten, og produksjonsaktivitet i alle de nordiske landene. Konsernet omsatte i 2021 for 6 milliarder kroner, og sysselsetter totalt rundt 1100 ansatte. Våre dyktige ansatte representerer et bredt spenn av kompetanse innen blant annet næringsmiddelproduksjon, salg, markedsføring, IT, HR, produktutvikling og økonomi.

Møt noen av våre modige, nære og engasjerte medarbeidere fra hele Norden.

ledig traineestilling

Kvalitets- og HMS-koordinator

Insula Produksjon søker en trainee som ønsker å bli en del av kvalitetsteamet i en av Nordens mest moderne sjømatfabrikker på Leknes i Lofoten.

Ledige stillinger

Vi søker en Kvalitets- og HMS- koordinator. Se annonse over.

Bedriftsinformasjon

Merete Fæste Jentoft, HR-leder Insula Norge

merete.jentoft@insula.no

918 60 358

Share This