fbpx

Insula

Insula AS er et Nordisk sjømatkonsern med hovedfokus på utvikling, foredling og salg av fisk og sjømatprodukter i det nordiske dagligvare- og storhusholdningsmarkedet. Konsernet ble etablert i 2015 med hovedkontor på Leknes i Lofoten, og produksjonsaktivitet i alle de nordiske landene. Totalt sysselsetter konsernet rundt 1000 ansatte, og disse representerer et bredt spenn av kompetanse innen blant annet næringsmiddelproduksjon, salg, markedsføring, produktutvikling og økonomi.

Sjømatnæringen

Lofoten

Vi våger å påstå at INSULA er det mest spennende stedet å være for dyktige mennesker som ønsker å gjøre en forskjell i sjømatnæringen

Hva gjør vi?
Fangst og foredling av ressurser fra havet har gjennom generasjoner vært livsgrunnlaget for kystens befolkning. Gjennom kjærlighet til havet, faget og tradisjonene, sørger en innovativ sjømatnæring for at havets delikatesser når ut til et stadig større marked. Gjennom vår portefølje av sterke og tradisjonsrike bedrifter, samler og bygger vi solid, tverrfaglig kompetanse tilknyttet foredling og salg av sjømat i alle de nordiske landene. Vår strategi er å være en komplett tilbyder av sjømat til dagligvare- og storhusholdningsmarkedet, med Norden som vårt hjemmemarked.
Sjømat er godt for kroppen og bra for miljøet. Forbrukerne velger sjømat når den smaker godt og er enkel å tilberede. Det skal vi sørge for. Slik gjør vi samfunnet sunnere og mer bærekraftig. Det er derfor vi sier: Insula – En bedre verden gjennom kjærlighet til sjømat.

Ansatte

Selskaper

Nordiske land

kr i omsetning

Vår hverdag

Få et bedre innblikk i hva vi driver med

Ta en titt på videoen  

Vil du vite mer om Insula?

Besøk nettsiden vår: www.insula.no

Les vår spennende artikkel

Insula – et av Nordens ledende sjømatkonsern

Fra sitt hovedkontor på lille Leknes i Lofoten, skal Insula gjennom sin kjærlighet til sjømat gjøre verden til et bedre sted.

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige traineestillinger, men send oss gjerne en åpen søknad. Andre ledige stillinger finner du her.

Bedriftsinformasjon

Merete Fæste Jentoft

merete.jentoft@insula.no

918 60 358

Share This