fbpx

KAI Og anlegg Entreprenør

Kai og Anlegg Entreprenør AS utfører bygg- og anleggsarbeider i hele Nord-Norge med over 30 års erfaring i nevene. Selskapet vårt sitter på høy kompetanse innen entreprenørvirksomhet og vi bygger i stål, betong, aluminium, glass eller tre – alt etter hva du som kunde ønsker deg. Vi stiller som totalentreprenør eller bistår som underentreprenør, alt etter oppdrag og prosjekt. Du finner oss på Sortland.

Hos oss i KAE er det kort vei mellom ledelse og ansatte, mellom erfarne fagarbeidere og lærlinger. Hver og en av oss sitter på viktig fagkunnskap, erfaring og kompetanse som vi deler med hverandre. Godt samhold og arbeidsmiljø er viktig for oss og det vil du merke når du både jobber hos oss eller med oss.

Vi i KAE ønsker å være oppdatert, fremoverlent og i stadig utvikling. Vi liker derfor å ta innovative, spennende og utfordrende oppdrag.

bygg og anlegg

Sortland, Vesterålen

Kai og Anlegg Entreprenør anleggsplass

«kai og anlegg Entreprenør – fremoverlent og i stadig utvikling»

Jobb hos oss

Kai og Anlegg Entreprenør vektlegger et utviklende, stimulerende og godt arbeidsmiljø. Vi arbeider fortløpende for å forbedre og tilrettelegge for personlig vekst og faglig utvikling gjennom de oppgaver som til enhver tid skal løses. Det foretas systematisk kartlegging for å sikre et godt arbeidsmiljø.

Muligheter for karriereutvikling ivaretas ved at det kan tilbys stillinger på andre nivå i egen virksomhet eller i andre konsernselskaper.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk!

Vi ønsker at våre ansatte skal være trygge og ha det bra på jobben. Derfor har vi en dedikert og høyt kvalifisert HR avdeling som er øverste ansvarlig for KS og HMS på alle våre prosjekter, og som jobber med arbeidsmiljøet og sikkerheten til våre medarbeidere daglig.

Her kan du se noen av våre personalytelser:

  • Ansattrabatter
  • Gratis leie av festlokale
  • Sosiale samlinger (fjellturer, sommerfest, bowling, Fæsterålen med mer)
  • Overskuddsdeling
  • Markedsledende pensjonsordning, uføre- og livsforsikring
Kai og anlegg arbeider

Ansatte

Millioner i omsetning

Års erfaring

Våre prosjekter
Kai og Anlegg Entreprenør frøhvelv Svalbard

Frøhvelv svalbard

Kai og Anlegg Entreprenør utbedret verdens største sikkerhetslager for frø i 2018. I permafrosten, 1300 kilometer nord for polarsirkelen, ligger verdens største sikkerhetslager for frø. Hit sendes kasser med frø fra hele kloden, for trygg og sikker langtidslagring i kalde og tørre fjellhaller.

Prosjektet inkluderer ny adkomsttunnel i betong, et servicebygg for å flytte nødstrøms- og kjøleaggregater og annet elektrisk utstyr som avgir varme ut av tunnelen, samt nødvendige sikrings- og styringssystemer. Tiltakene var et ledd i en langsiktig plan for å trygge frøhvelvet til å kunne tåle et våtere og varmere klima i fremtiden. Kai og Anlegg Entreprenør leide ut betongarbeidere til Hæhre som var hovedentreprenør på prosjektet.

Kai og Anlegg Entreprenør har vært involvert i mange andre synlige bygg og kaier i regionen, samt Dam Trollfjord, en av demningene til Trollfjordkraft.

Ledige stillinger

Vi søker etter trainee som prosjektleder.

Harstadbygg Entrepren-hvit
Bedriftsinformasjon

Anne Reinsnes

ar@kronstein.no

95 19 49 66

Share This