fbpx

Leonhard Nilsen & Sønner AS

Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) er Nord–Norges største anleggsentreprenør og ett av 13 selskaper i LNS-konsernet. LNS-gruppen har i dag cirka 800 ansatte i inn – og utland, og er spesialist på å løse krevende prosjekter på steder med vanskelig logistikk.

Kjernevirksomheten er bygging av tunneler og gruvevirksomhet. Vi står foran en rekke spennende prosjekter og er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt.

 

 

Bygg og anlegg

vesterålen

LNS gjennomslag

Spennende oppdrag og store utfordringer ligger forankret i ryggraden vår

Å arbeide hos oss

Ønsker du å jobbe i et solid selskap, med spennende prosjekter over hele verden? Vil du bidra i et selskap som tar store utfordringer der andre ikke våger? Da skal du vite at i LNS får du innfridd alt dette. Spennende oppdrag og store utfordringer ligger forankret i ryggraden vår!

I 1961 grunnla Leonhard Nilsen sammen med sønnen Malvin et lite anleggsmaskinfirma med èn eneste maskin, en bulldoser med gravemaskin bakpå. Lite ante de at dette var starten på et eventyr som vi ikke ser noen ende på.

I dag består LNS-gruppen av 13 selskaper, rundt 800 dyktige ansatte i inn – og utland, og en omsetning på 2 milliarder kroner. Det kaller vi en eventyrlig utvikling, og vi er i dag blitt ett av Norges største entreprenørselskap i anleggsbransjen. Hovedkontoret vårt ligger i Risøyhamn i Vesterålen. Konsernet har prosjekter i hele Norge, på Svalbard, i Antarktis, på Grønland, på Færøyene, i Hong Kong og i Chile. Prosjektene til LNS spenner seg med andre ord fra Nordpolen til Sydpolen.

LNS er kjent for å være en bedrift med lite byråkrati og korte beslutningslinjer. Dette krever selvstendige medarbeidere som våger å ta avgjørelser. Godt humør og en sporty innstilling er andre egenskaper som er viktig for og trives i LNS. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, videreutdanning og et godt arbeidsmiljø med mulighet for faglig og karrieremessig utvikling. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt. Kompetanse vi har behov for er blant annet ingeniører, sivilingeniører, geologer og personell til administrasjon og ledelse. 

LNS har et sett med verdier som hjelper oss med å ta riktige beslutninger og forteller oss noe om hvordan vi samhandler med hverandre, våre kunder og samfunnet for øvrig. Verdiene skal gi oss kraft til å ha det humørfylt og spennende på jobb, hver eneste dag! Vårt verdigrunnlag er: 

  • Solid: Lønnsom, ansvarlig, jordnær, kompetent, effektiv, ledende på teknologi og utstyr.
  • Løsningsorientert: Finner løsninger, kreativ, selvstendig, målrettet, kundefokusert og kvalitetsbevisst.
  • Uredd: Modig, nytenkende og tør å satse.
  • Humør: Nordnorsk, trivsel, lagspiller, uhøytidelig, positiv og glimt i øyet. 

Grunnlagt

millioner i omsetning

ansatte i inn - og utland

LNS

Ledige stillinger

Er du vår nye IT-utvikler?

LNS ønsker å være i forkant av den Digitale utviklingen i bransjen. For å oppfylle denne strategien søker vi nå etter en person som har kompetanse på utvikling, integrasjoner og datamodeller.

Hva gjør vi?

LNS er både anleggsentreprenør, gruveentreprenør og gruveeier. Dette betyr at vi kombinerer det beste fra både anleggsbransjen og gruveindustrien i våre prosjekter. For å sikre effektiv og lønnsom drift er vi nødt til å ligge i tet med den nyeste teknologien og de smarteste løsningene.

TUNNELER
LNS har bygget flere av Norges lengste tunneler og vi er blant de fremste i landet innenfor fagfeltet. Tunnelanlegg innfor samferdsel omfatter hovedsakelig veitunneler, men vi har også mye erfaring med bygging av jernbanetunneler og tunneler tilknyttet vannkraftverk.

GRUVEENTREPRISER
LNS er, og har vært, driftsentreprenør for mange gruveselskaper i Norge. Vi blir sett på som svært løsningsorienterte og regnes som en solid samarbeidspartner. Dette har ført til mange langsiktige kontrakter med ulike gruveselskaper blant annet Elkem Tana AS og Rana Gruber.

MASSEFLYTTING
LNS har en stor maskinpark, med muligheter for tilpasning til alle typer masseflyttingsarbeider og oppdrag. Vi er engasjert på industriområder, ved utbygging av havner, veier og flyplasser samt gruvetransport.

FJELLHALLER OG BERGROM
LNS påtar seg alle typer oppdrag tilknyttet underjordsdrift, også bygging av fjellhaller og siloer. Vi har blant annet stått for utbyggingen av SILA-anlegget i Narvik for LKAB, der vi bygde 12 underjordiske siloer med en dybde på 60 meter og en diameter på 38 meter. LNS har også stått for utbyggingen av Svalbard Globale frøhvelv og Grottebadet i Harstad.

BETONGKONSTRUKSJONER
Vi har egen betongavdeling, der gode fagarbeidere og prosjektledere sikrer den beste kvaliteten. Vi er hele tiden opptatte av å holde oss faglig oppdaterte og vår fagkompetanse er et resultat av årelang erfaring og høy teoretisk kunnskap.

JAKTEN PÅ DE STORE UTFORDRINGENE
Vi er hele tiden på jakt etter de mest spennende og grensesprengende prosjektene. De oppdragene som gjør oss enda bedre og tar oss videre. Vi har utført flere internasjonale oppdrag og vi har prosjekter som krever helt spesiell logistikkplanlegging. Sist, men ikke minst, vi har en unik polar ekspertise som få kan matche oss på.

GRENSESPRENGENDE PROSJEKTER VERDEN OVER:

  • Vi har satt verdensrekord i tunneldriving på Svalbard
  • Vi har bygd FNs globale frøvelv på Svalbard
  • Vi har bygd forskningsstasjoner i Antarktis og på Svalbard
  • Vi har bygd grensesprengende avløpstunneler (130 meter under bakkenivå) i Hong Kong sammen med et av verdens største entreprenørselskaper
  • Vi har tatt i bruk Norges første tunnelboremaskin (TBM) på over 20 år. Vi har døpt henne «Jern-Erna» – med godkjenning fra Statsministerens kontor
  • Vi startet opp gruvedrift og jakt på rubiner på Grønland i 2014

Karrieremuligheter

I tillegg utlyses ledige stillinger fortløpende fra nettsida eller send inn en åpen søknad.

Kontaktinformasjon

Stabsjef Åse Mette Spjelkavik

aase.mette.spjelkavik@lns.no

41 52 85 71

Share This