fbpx

Leonhard Nilsen & Sønner AS

Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) er NordNorges største anleggsentreprenør og ett av 13 selskaper i LNS-konsernet. LNS-gruppen har i dag cirka 800 ansatte i inn – og utland, og er spesialist på å løse krevende prosjekter på steder med vanskelig logistikk.

Kjernevirksomheten er bygging av  tunneler og gruvevirksomhet. Vi står foran en rekke spennende prosjekter og er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt.

 

Bygg og anlegg

vesterålen

Spennende oppdrag og store utfordringer ligger forankret i ryggraden vår

Å arbeide hos oss

Ønsker du å jobbe i et solid selskap, med spennende prosjekter over hele verden? Vil du bidra i et selskap som tar store utfordringer der andre ikke våger? Da skal du vite at i LNS får du innfridd alt dette. Spennende oppdrag og store utfordringer ligger forankret i ryggraden vår!

I 1961 grunnla Leonhard Nilsen sammen med sønnen Malvin et lite anleggsmaskinfirma med èn eneste maskin, en bulldoser med gravemaskin bakpå. Lite ante de at dette var starten på et eventyr som vi ikke ser noen ende på.

I dag består LNS-gruppen av 13 selskaper, rundt 800 dyktige ansatte i inn – og utland, og en omsetning på 2 milliarder kroner. Det kaller vi en eventyrlig utvikling, og vi er i dag blitt ett av Norges største entreprenørselskap i anleggsbransjen. Hovedkontoret vårt ligger i Risøyhamn i Vesterålen. Konsernet har prosjekter i hele Norge, på Svalbard, i Antarktis, på Grønland, på Færøyene, i Hong Kong og i Chile. Prosjektene til LNS spenner seg med andre ord fra Nordpolen til Sydpolen.

LNS er kjent for å være en bedrift med lite byråkrati og korte beslutningslinjer. Dette krever selvstendige medarbeidere som våger å ta avgjørelser. Godt humør og en sporty innstilling er andre egenskaper som er viktig for og trives i LNS. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, videreutdanning og et godt arbeidsmiljø med mulighet for faglig og karrieremessig utvikling. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt. Kompetanse vi har behov for er blant annet ingeniører, sivilingeniører, geologer og personell til administrasjon og ledelse. 

LNS har et sett med verdier som hjelper oss med å ta riktige beslutninger og forteller oss noe om hvordan vi samhandler med hverandre, våre kunder og samfunnet for øvrig. Verdiene skal gi oss kraft til å ha det humørfylt og spennende på jobb, hver eneste dag! Vårt verdigrunnlag er: 

  • Solid: Lønnsom, ansvarlig, jordnær, kompetent, effektiv, ledende på teknologi og utstyr.
  • Løsningsorientert: Finner løsninger, kreativ, selvstendig, målrettet, kundefokusert og kvalitetsbevisst.
  • Uredd: Modig, nytenkende og tør å satse.
  • Humør: Nordnorsk, trivsel, lagspiller, uhøytidelig, positiv og glimt i øyet. 

Grunnlagt

Selskaper i konsernet

ansatte i inn - og utland

Ledige stillinger

Er du vår nye trainee miljøkonsulent?

LNS søker en engasjert og motivert trainee miljøkonsulent som kan bidra til innovative, miljøvennlige og bærekraftige løsninger for selskapet. 

Hva gjør vi?

Videreutdanning

I LNS har du mulighet til å utdanne deg videre innenfor det du jobber med. LNS tar også hvert år inn nye lærlinger innenfor ulike fagfelt. 

Teambuilding

I LNS gjør vi også andre ting enn å jobbe sammen. I 2012 reiste vi til Tanzania sammen og besteg Kilimanjaro. Nok et bevis på at vi er litt annerledes, våger litt mer og er eventyrlysten.

Samfunnsansvar

LNS mener det er viktig å vise samfunnsansvar og bry seg. Som nordnorske patrioter er vi hovedsponsor for Bodø/Glimt. I tillegg støtter vi kultur og idrett i lokalsamfunnet, og har et samarbeid med Leger Uten Grenser. 

Jakten på de store utfordringene

Vi er hele tiden på jakt etter de mest spennende og grensesprengende prosjektene. De oppdragene som gjør oss enda bedre og tar oss videre. Vi har utført flere internasjonale oppdrag og vi har prosjekter som krever helt spesiell logistikkplanlegging. Sist, men ikke minst, vi har en unik polar ekspertise som få kan matche oss på.

Grensesprengende prosjekter verden over

  • Vi har satt verdensrekord i tunneldriving på Svalbard
  • Vi har bygd FNs globale frøvelv på Svalbard
  • Vi har bygd forskningsstasjoner i Antarktis og på Svalbard
  • Vi har bygd grensesprengende avløpstunneler (130 meter under bakkenivå) i Hong Kong sammen med et av verdens største entreprenørselskaper
  • Vi har tatt i bruk Norges første tunnelboremaskin (TBM) på over 20 år. Vi har døpt henne «Jern-Erna» – med godkjenning fra Statsministerens kontor
  • Vi startet opp gruvedrift og jakt på rubiner på Grønland i 2014

Karrieremuligheter

Vi har stadig behov for dyktige medarbeidere innenfor bygg- og anleggsfaget. Det er også et stort behov for sivilingeniører/ingeniører og dyktige administrative medarbeidere.

Akkurat nå søker vi en trainee miljøkonsulent til Look North sitt traineeprogram. Søk her innen 31. mars 2020. 

Kontaktinformasjon

Stabsjef Åse Mette Spjelkavik

aase.mette.spjelkavik@lns.no

41 52 85 71

Share This