fbpx

Lofotkraft

Helt siden Lofotens første kraftstasjonen ble bygd i 1908 har Lofotkraft vært en viktig samfunnsbygger. Lofotkraftkonsernets hovedvirksomhet er utbygging og drift av elektrisitetsnettet i Lofoten. Konsernet driver dessuten med kraftproduksjon, utbygging og drift av fiberoptisk bredbånd samt installasjonsvirksomhet. Gjennom å bygge framtidens kommunikasjonsnett, legger vi til rette for en god bo- og næringsutvikling i regionen. Våre dyktige medarbeidere innen et bredt spekter av fagfelt sikrer at Lofotkraft forblir den samfunnsbyggeren vi har vært i mer enn 100 år.
Vil du være med å ta Lofoten inn i fremtiden?

Kraft og energi

Lofoten

Energibransjen er inne i en spennende utvikling preget av nye forretningsmodeller, ny teknologi og digitalisering. Derfor trenger vi også ny og riktig kompetanse for å sikre fremtidig vekst i Lofotkraft.

Å arbeide i Lofotkraft
Hvis du velger å søke jobb i Lofotkraft har du tatt et verdivalg. Ikke bare fordi vi arbeider med noe som er viktig for Lofoten og for hele verden – nemlig ren og fornybar energi. Men også fordi våre medarbeidere står i fokus. De er vår viktigste ressurs.

Som en stor arbeidsgiver i regionen kan vi tilby våre medarbeidere gode muligheter for personlig og faglig utvikling innenfor flere spennende fagfelt.

Alle våre ansatte, inkludert toppledelse, montører, ingeniører og administrativt ansatte skal føle den samme stoltheten over å jobbe hos oss. Vår ambisjon er at Lofotkraft skal være den beste arbeidsplassen i hele Lofoten.

Vi har åpenhet og respekt som grunnleggende prinsipper, ikke bare overfor kunde, men også innad i egne rekker.

Ansatte

Millioner i omsetning (2017)

Lofotkommuner er eiere

Nettkunder

Vår hverdag

Våre montører i luftige omgivelser

Våre montører i luftige omgivelser

Det skjer i Lofoten!

Lofotkraft er inne i en periode med store investeringer i regional- og distribusjonsnettet. Dette gjelder bygging både av linjer, kabler og nettstasjoner. Frem mot 2020 regner vi med å investere en milliard kroner.

For å styrke vår bemanning og øke vår kapasitet – kan det være nettopp deg vi ser etter!

Les vår spennende artikkel

Optimistisk jakt

Har du kompetanse i skjæringspunktet mellom el-kraft, kunstig intelligens, IT og forretningsutvikling?

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige traineestillinger, men sjekk ut våre andre ledige stillinger her.

Bedriftsinformasjon

Siri Sund

siri.sund@lofotkraft.no

909 61 141

Share This