fbpx

Øksnes kommune

Fiskerikommunen Øksnes med sine 4500 innbyggere ligger vakkert til i øyriket Vesterålen. Kommunen har et variert næringsliv og kulturtilbud som er i kontinuerlig utvikling. Med Myre som kommunesenter er vi Norges største torskekommune, og fiskeri har alltid vært bærebjelken i samfunnet vårt. Med storhavet som nabo, fjell i verdensklasse, imøtekommende og varme innbyggere er Øksnes kommune en kommune for framtida. Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere, og ønsker ung kompetanse hjertelig velkommen. 

Offentlig sektor

Myre, Vesterålen

Øksnes er en kommune for framtida

Å jobbe hos oss

Øksnes kommune er en fremtidsrettet og spennende arbeidsgiver med gode arbeids – og lønnsvilkår. Administrasjonssenteret ligger i fiskerihovedstaden Myre i Vesterålen. Kommunen har 444 ansatte som hver dag er med på å påvirke utviklingen av tjenestene i vårt lokalsamfunn. 

I Øksnes kommune kan du jobbe innenfor en rekke ulike fagfelt. Vi har blant annet behov for dyktige ingeniører, økonomer, prosjektledere, IT-medarbeidere, helsepersonell, lærere, ledere og mye mer. 

Dersom du kunne tenke deg en jobb i kommunen ønsker vi gjerne å høre fra deg. Kommunen står overfor mange varierte oppgaver som krever ulike medarbeidere med høy kompetanse. Vi er stadig på jakt etter kandidater med fagbrev eller høyere utdanning på bachelor – og masternivå, og ønsker både nyutdannede og erfarne velkommen til å søke på våre stillinger.

Innbyggere i kommunen

Kommunalt ansatte

%

av sysselsettinga i kommunen er innenfor fiskeri

årlige festivaler i kommunen

Et levende lokalsamfunn 

Det gode liv i havgapet

 Øksnes kommune et eventyrlig sted å bo. Vi har et innovativt næringsliv og et bredt kultur – og idrettstilbud, og er i tillegg omringet av verdens fineste natur. 

Majestetiske fjell, lun skjærgård og hvite strender

Naturen i Øksnes kommune er spektakulær. Det er ikke uten grunn at Lars Monsen la sin «Minutt for minutt»-turné  på NRK innom vakre Dronningruta som går fra Nyksund til Stø.

Idylliske fiskevær med mye historie

Øksnes kommune har noen av Norges vakreste fiskevær, deriblant historiske Nyksund, Stø og Skipnes. 

Festivaler året rundt

Vesterålen har mange festivaler og arrangementer gjennom året. I Øksnes finner man blant annet Vesterålen Skreifestival, Fortellerdagan, Arctic Sea Kayak Race og den idylliske musikkfestivalen Naustvikafestivalen.

Ledige stillinger

Sjekk ut alle våre ledige stillinger her.

Kontaktinformasjon

Personalsjef Linda Rasmussen

linda.rasmussen@oksnes.kommune.no

Sentralbord 76 18 50 00

Share This