fbpx

ØKSNES kommune

Fiskerikommunen Øksnes med sine 4400 innbyggere ligger vakkert til i øyriket Vesterålen. Kommunen har et variert næringsliv og kulturtilbud som er i kontinuerlig utvikling. Med Myre som kommunesenter er Øksnes Norges største torskekommune, og fiskeri har alltid vært bærebjelken i samfunnet. Med storhavet som nabo, fjell i verdensklasse, imøtekommende og varme innbyggere er Øksnes kommune en kommune for framtida. Øksnes kommune har et rikt og variert kulturliv, med Dronningruta og Nyksund som kjente opplevelser.
Kommunen er stadig på utkikk etter nye medarbeidere, og ønsker ung kompetanse hjertelig velkommen.

offentlig sektor

Kabelvåg

Bø kommune

«Det gode liv i havgapet»

Jobb hos oss

Øksnes kommune er en fremtidsrettet og spennende arbeidsgiver med gode arbeids – og lønnsvilkår. Administrasjonssenteret ligger i fiskerihovedstaden Myre i Vesterålen. Kommunen har 444 ansatte som hver dag er med på å påvirke utviklingen av tjenestene i vårt lokalsamfunn.

I Øksnes kommune kan du jobbe innenfor en rekke ulike fagfelt. Vi har blant annet behov for dyktige ingeniører, økonomer, prosjektledere, IT-medarbeidere, helsepersonell, lærere, ledere og mye mer.

Dersom du kunne tenke deg en jobb i kommunen ønsker vi gjerne å høre fra deg. Kommunen står overfor mange varierte oppgaver som krever ulike medarbeidere med høy kompetanse. Vi er stadig på jakt etter kandidater med fagbrev eller høyere utdanning på bachelor – og masternivå, og ønsker både nyutdannede og erfarne velkommen til å søke på våre stillinger.

 

Workshop

Innbyggere i kommunen

Kommunalt ansatte

Høyeste fjell: Snøkolla

Hva skjer i Øksnes?

Øksnes kommune er et eventyrlig sted å bo. Her er et innovativt næringsliv og et bredt kultur- og idrettstilbud, i tillegg til verdens fineste natur. Her er majestetiske fjell, lun skjeærgård og hvite strender. Det er ikke uten grunn at Lars Monsen la sin «Minutt for minutt»-turné på NRK dra innom vakre Dronningruta fra Nyksund til Stø.

Øksnes kommune har også en rekke fiskevær, deriblant historiske Nyksund, Stø og Skipnes.

Vesterålen har mange festivaler og arrangementer gjennom året. I Øksnes finner man blant annrt Vesterålen Skreifestival, Fortellerdagan, Arctic Sea Kayak Race og den idylliske musikkfestivalen Naustvikafestivalen.

Workshop
Ledige stillinger

I tillegg utlyses ledige stillinger fortløpende fra nettsida vår her

Harstadbygg Entrepren-hvit
Bedriftsinformasjon

Øksnes kommune

post@oksnes.kommune.no

76 18 50 00

Share This