fbpx

Ottar Bergersen & Sønner AS

Ottar Bergersen & Sønner AS er en av Vesterålens største maskinentreprenører med rundt 60 ansatte. Selskapet er den største private virksomheten i Bø kommune og har markert seg tydelig innen maskin- og entreprenørvirksomhet i regionen. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med høy kompetanse, og kan tilby spennende jobbmuligheter med konkurransedyktige betingelser.

Bygg og anlegg

Vesterålen

Som ansatt hos oss blir du svært godt ivaretatt

Jobb hos oss

Ottar Bergersen & Sønner AS er et veletablert og godt renommert selskap som har sine røtter helt tilbake til 1975. Sterkt fokus på kvalitet og effektivitet har resultert i kraftig vekst, og vi er nå en av Vesterålens største maskinentreprenører med rundt 60 ansatte. Selskapet har hovedkontor i Bø kommune, samt avdelingskontorer på Sortland og Andøya.

Vi har markert oss tydelig innen maskin- og entreprenørvirksomhet i regionen og utført mange oppdrag for Statens Vegvesen, kommuner og det private, med svært gode tilbakemeldinger. I dag utfører vi arbeid som strekker seg fra land til vann, fra nord til sør og innehar en av Vesterålens største og mest moderne maskinparker.

Helse, miljø og sikkerhet er viktig for oss, og som ansatt hos oss blir du svært godt ivaretatt. Hos oss vil du bli en del av hyggelig og stadig voksende team, der trivsel og humor er en viktig del av arbeidsdagen. Vi kan tilby varierte jobbmuligheter i en spennende bransje og konkurransedyktige betingelser. Våre medarbeidere får god mulighet for faglig og karierremessig utvikling, og vi legger godt til rette for kursing og videreutdanning.

Grunnet økende oppdragsmengde med høyere krav til faglig kompetanse, har vi stadig behov for medarbeidere med høyere utdanning. Vi har særlig behov for kompetanse innenfor anleggs- og maskinfaget, sivilingeniører/ingeniører og dyktige administrative medarbeidere. 

 

Grunnlagt

Ansatte

Millioner i omsetning

Kontorer i Vesterålen

Ledige stillinger

Er du vår nye økonomiansvarlig?

Ønsker du en unik start på din karriere i en av Vesterålens største maskinentreprenører? Ottar Bergersen & Sønner AS søker en engasjert og dyktig økonomiansvarlig som får være med i Look Norths traineeprogram. 

Hva gjør vi?

Utfordrende oppdrag

Vi påtar oss både små og store oppdrag for private og det offentlige. Disse prosjektene har en anbudssum opp mot eller over 1 million kroner. Ut over disse har vi en del vedlikehold- og opprustningsprosjekter. 

STOR OG Moderne maskinpark

Vi er stolte av å ha en av Vesterålens største maskinparker. Den består av mye moderne utstyr som lar oss utføre prosjekter som krever effektivitet og høy presisjon.

Fritid

Bø i Vesterålen har en fantastisk natur å boltre seg i. I tillegg finnes det en rekke kultur – og idrettstilbud i Bø. Det er heller ikke langt til byen Sortland, som er administrasjonssenter i Vesterålen.

Noen av prosjektene vi har jobbet med:

 

  • Langnesvika industriområde
  • Ibestad Skole
  • FV 131 Hamnvik
  • Molo Skårvågen
  • Miljøgata Andenes
  • Straumbrua

Ledige stillinger

Vi søker ingeniør/prosjektleder

Ottar Bergersen & Sønner AS søker en prosjektleder/ingeniør som får være med i Look North sitt traineeprogram. 

Karrieremuligheter 

Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med høy kompetanse. 

Akkurat nå søker vi etter en økonomiansvarlig og en prosjektleder/ingeniør som får være med i Look North sitt traineeprogram. Søk her. 

Kontaktinformasjon 

Merete Strand

merete@obsas.no

918 64 529

Share This