fbpx

Ottar Bergersen & Sønner AS

Ottar Bergersen & Sønner AS er et veletablert og godt renommert selskap som har sine røtter helt tilbake til 1975. Sterkt fokus på kvalitet og effektivitet har resultert i kraftig vekst, og vi er nå en av Vesterålens største maskinentreprenører med rundt 60 ansatte. Selskapet har hovedkontor i Bø kommune, samt avdelingskontorer på Sortland og Andøya.

Vi har markert oss tydelig innen maskin- og entreprenørvirksomhet i regionen og utført mange oppdrag for Statens Vegvesen, kommuner og det private, med svært gode tilbakemeldinger. I dag utfører vi arbeid som strekker seg fra land til vann, fra nord til sør og innehar en av Vesterålens største og mest moderne maskinparker.

IKT

Kabelvåg

Som ansatt hos oss blir du svært godt ivaretatt

Jobb hos oss

Ottar Bergersen & Sønner AS er den største private virksomheten i Bø kommune og har markert seg tydelig innen maskin- og entreprenørvirksomhet i regionen. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med høy kompetanse, og kan tilby spennende jobbmuligheter med konkurransedyktige betingelser.

Helse, miljø og sikkerhet er viktig for oss, og som ansatt hos oss blir du svært godt ivaretatt. Hos oss vil du bli en del av hyggelig og stadig voksende team, der trivsel og humor er en viktig del av arbeidsdagen.

Vi kan tilby varierte jobbmuligheter i en spennende bransje og konkurransedyktige betingelser. Våre medarbeidere får god mulighet for faglig og karrieremessig utvikling, og vi legger godt til rette for kursing og videreutdanning.

Grunnet økende oppdragsmengde med høyere krav til faglig kompetanse, har vi stadig behov for medarbeidere med høyere utdanning. Vi har særlig behov for kompetanse innenfor anleggs- og maskinfaget, sivilingeniører/ingeniører og dyktige administrative medarbeidere.

Grunnlagt

Ansatte

Millioner i omsetning

Ledige stillinger

Er du vår nye ingeniør/sivilingeniør?

Ønsker du en karriere hos en av Vesterålens største maskinentreprenører? Nå har du muligheten til å bli trainee hos Ottar Bergersen & Sønner, et voksende selskap lokalisert i Bø i Vesterålen!

Hva gjør vi?

Noen av prosjektene vi har jobbet med:

 

  • Langnesvika industriområde
  • Ibestad Skole
  • FV 131 Hamnvik
  • Molo Skårvågen
  • Miljøgata Andenes
  • Straumbrua
Ottar Bergersen og sønner

Karrieremuligheter 

Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere med høy kompetanse. 

Akkurat nå søker vi etter en Ingeniør/sivilingeniør som får være med i Look North sitt traineeprogram. Søk her. 

Ottar Bergersen

Kontaktinformasjon 

Merete Strand

merete@obsas.no

918 64 529

Share This