fbpx

Kronsteingruppen AS

Kronsteingruppen (tidligere SE-gruppen) er den største leverandøren av entreprenørtjenester og byggevarer i Midtre Hålogaland, har 240 ansatte og en forventet omsetning på 800 millioner i 2021. Våre entreprenørselskap har lang og god erfaring med å ta inn traineer.

Hos oss fungerer en trainee som selvstendige prosjektledere helt fra starten av, men får samtidig all nødvendig hjelp og støtte fra erfarne kolleger med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen. 

ingeniør

Harstad eller sortland

Stolthet og engasjement er byggesteinene i vår bedrift

HURTIG VEKST

I dag er konsernet en av regionens ledende entreprenør-virksomheter. Konsernet har bygget mange ulike typer konstruksjoner – alt fra bruer og dammer til kulturhus. Kanskje aller mest kjent blant disse er Kulturfabrikken på Sortland.

SAMMEN BYGGER VI FREMTIDEN

Kronsteingruppen har 5 entreprenørselskaper som står sammen for å bygge fremtiden. Vi er en av regionens største totalleverandører av byggevare og entreprenørtjenester for bygg og anlegg. Vi har fokus på utvikling og vekst blant våre ansatte. Hos oss har du de beste forutsetningene for å bygge din karriere – samtidig som du bygger Vesterålen.

STOLTHET OG ENGASJEMENT

I 1964 planla to Sortlendinger å bygge fremtiden – i form av kvalitetsbygg. Den første hundrelappen  grunnleggerne Oddmund Pedersen og Sverre Jensen investert i var et målband. Nå, over 55 år senere, har målbandet blitt til et anerkjent og mangfoldig konsern innen entreprenørtjenester og byggevarer med 240 ansatte.

Ansatte

Millioner i forventet omsetning 2021

Selskaper

stiftet

Ledig traineestilling

Sortland Entreprenør søker byggingeniør

Les vår spennende artikkel

Doblet omsetningen med traineer

Han er 30 år og daglig leder i Sortland Entreprenør. De stormer frem med teknologi og en ny måte å overføre kunnskap på.

Karriere hos oss

Les mer om Kronsteingruppen og våre datterselskaper her.

Bedriftsinformasjon

Anne Reinsnes

are@kronsteingruppen.no

951 94 966

Share This