SE-gruppen

SE-gruppen AS er morselskapet i konsernet SE-gruppen. Konsernet SE-gruppen består foruten morselskapet av 12 datterselskaper – fordelt på hovedsaklig tre forretningsområder.  SE-gruppen er regionens største totalleverandør av byggevarer og entreprenørtjenester for bygg- og anlegg. I tillegg er selskapet engasjert i eiendoms- utvikling og forvaltning. Virksomheten har sitt hovedkontor i Vestmarka på Sortland, med datterselskaper/avdelinger på i Harstad, Hadsel og Kvæfjord.

!

Gode utviklingsmuligheter

 

&

Fremoverlent

 

Vesterålen

 

Stolthet og engasjement er byggesteinene i vår bedrift.

HURTIG VEKST

I dag er konsernet regionens ledende entreprenør-virksomhet. Konsernet har bygget mange ulike typer konstruksjoner – alt fra bruer og dammer til kulturhus. Kanskje aller mest kjent blant disse er Kulturfabrikken på Sortland. I disse dager har Sortland Entreprenør, ansvarlig for bygging, akkurat overlevert den nye skolen i Risøyhamn.

Det var umulige odds, og Oddmund og Sverre ble spådd en kort levetid. Men med gode ferdigheter, grundige beregninger leverte de to gründerne varene. Deres første prosjekt, sykehjemmet på Sortland, står fjellstøtt den dag i dag. Nå, nærmere 200 bygg seinere, har bedriften som Oddmund og Sverre starta vokst betraktelig.

Ansatte

Millioner i omsetning

bygg er reist

stiftet

SAMMEN BYGGER VI FREMTIDEN

SE-Gruppen består har 12 datterselskap som står sammen for å bygge fremtiden. Vi er regionens største totalleverandør av byggevare og entreprenørtjenester for bygg og anlegg.

Vi har fokus på utvikling og vekst blant våre ansatte. Hos oss har du de beste forutsetningene for å bygge din karriere – samtidig som du bygger Vesterålen.

 

 

STOLTHET OG ENGASJEMENT

I 1964 planla to forskjellige Sortlendinger å bygge fremtiden – i form av kvalitetsbygg. De fant sammen i et unikt partnerskap, som har utviklet seg langt utover byggebransjen. Samarbeidet har blitt til 12 bedrifter som står sammen, forent over de samme verdiene. Stolthet og engasjement. 

Del dette