fbpx

Kronsteingruppen

Kronsteingruppen AS er morselskapet i konsernet Kronsteingruppen. Konsernet Kronsteingruppen består foruten morselskapet av 14 datterselskaper – fordelt på hovedsaklig tre forretningsområder.  Kronsteingruppen er en av regionens største totalleverandører av byggevarer og entreprenørtjenester for bygg- og anlegg. I tillegg er selskapet engasjert i eiendomsutvikling og forvaltning. Virksomheten har sitt hovedkontor i Vestmarka på Sortland, med datterselskaper/avdelinger i Harstad, Hadsel og Kvæfjord.

økonomi

Vesterålen

Stolthet og engasjement er byggesteinene i vår bedrift

HURTIG VEKST

I dag er konsernet en av regionens ledende entreprenør-virksomheter. Konsernet har bygget mange ulike typer konstruksjoner – alt fra bruer og dammer til kulturhus. Kanskje aller mest kjent blant disse er Kulturfabrikken på Sortland. I disse dager har Sortland Entreprenør, ansvarlig for bygging, akkurat overlevert den nye skolen i Risøyhamn.

SAMMEN BYGGER VI FREMTIDEN

Kronsteingruppen har 14 datterselskap som står sammen for å bygge fremtiden. Vi er en av regionens største totalleverandører av byggevare og entreprenørtjenester for bygg og anlegg.

Vi har fokus på utvikling og vekst blant våre ansatte. Hos oss har du de beste forutsetningene for å bygge din karriere – samtidig som du bygger Vesterålen.

STOLTHET OG ENGASJEMENT

I 1964 planla to forskjellige Sortlendinger å bygge fremtiden – i form av kvalitetsbygg. De fant sammen i et unikt partnerskap, som har utviklet seg langt utover byggebransjen. Samarbeidet har blitt til 14 bedrifter som står sammen, forent over de samme verdiene. Stolthet og engasjement. 

Ansatte

Millioner i omsetning

Selskaper

stiftet

Ledig traineestilling

Sortland Entreprenør søker prosjektleder

Les vår spennende artikkel

Doblet omsetningen med traineer

Han er 30 år og daglig leder i Sortland Entreprenør. De stormer frem med teknologi og en ny måte å overføre kunnskap på.

Karriere hos oss

Les mer om Kronsteingruppen og våre datterselskaper her.

Bedriftsinformasjon

Anne Reinsnes

are@kronsteingruppen.no

951 94 966

Share This