fbpx

Sortland Entreprenør

Sortland Entreprenør AS er Vesterålens ledende entreprenørselskap. De senere årene har de utvidet nedslagsfeltet til å omfatte hele landsdelen. De leverer entreprenørtjenester til både det private og offentlige markedet og er totalleverandør av nybygg og anleggsarbeid, i tillegg til rehabilitering av næringseiendommer.

Sortland Entreprenør (SE) er en del av Kronsteingruppen, et konsern med 14 bedrifter og over 255 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer.

«Vi er stolte av å ha en stor egen arbeidsstokk med fagarbeidere, i en bransje hvor mange aktører baserer seg utelukkende på innleie og vikariater. Vi tror det gir oss ekstra engasjerte og motiverte medarbeidere med sterk lokalkunnskap som virkelig gir jernet».

bygg og anlegg

Sortland, Vesterålen

Sortland Entreprenør Lars

«Sortland Entreprenør – stolthet og engasjement»

Jobb hos oss:
info om jobbene

Sortland Entreprenør er alltid på utkikk etter dyktige folk. SE vektlegger et utviklende, stimulerende og godt arbeidsmiljø, og arbeider fortløpende for å forbedre og tilrettelegge for personlig vekst og faglig utvikling gjennom de oppgaver som til enhver tid skal løses. Det foretas systematisk kartlegging for å sikre et godt arbeidsmiljø.

SE jobber aktivt med å sikre rekruttering av morgendagens helter til byggenæringen, og har som mål at 10% av medarbeiderne til enhver tid skal være lærlinger.

Vi ønsker at våre ansatte skal være trygge og ha det bra på jobben. Derfor jobber vi aktivt med KS og HMS, har en dedikert HR avdeling og svært gode pensjons- og forsikringsordninger for våre ansatte. I tillegg synes vi arbeidsmiljøet og det sosiale samholdet på jobben er viktig, og gjør hva vi kan for at våre ansatte skal trives. Her kan du se noen av våre personalytelser:

  • Ansattrabatter
  • Gratis leie av festlokale
  • Sosiale samlinger (fjellturer, sommerfest, bowling, Fæsterålen med mer)
  • Overskuddsdeling
  • Markedsledende pensjonsordning, uføre- og livsforsikring
Anstadblaheia

Ansatte

Millioner i omsetning

Års erfaring

Våre prosjekter

Ånstadblåheia

Kort om prosjektet: I mars 2017 startet Sortland Entreprenør i samarbeid med Bulldozer Maskinlag på levering av fundamenter og grunnentreprise for Ånstadblåheia vindmøllepark. Arbeidet besto av å etablere infrastruktur og bygge av 14 stk fundamenter for vindmøller.

Disse er dimensjonert for vindmøller med tårnhøyde på 87 m og rotordiameter på 126 m. Til byggingen av disse fundamentene har det gått med hele 5600 m3 betong og 740 tonn med armering har blitt bundet.

Av bygningsmessige arbeider ble det bygget et komplett servicebygg i to etasjer på ca 215 m2 med fasiliteter som kontor for drift, garderober til dusj, toaletter, pauserom med kjøkken, verksted, lager og garasje. Komplett trafobygg ble bygd, samt et nettverk av internveier. Totalt ble 13km med ny vei har blitt anlagt med tilhørende oppstillingsplasser for møllemontasje ved fundamentene. Flere tusen meter med kabel har blitt lagt i forbindelse med internkabling og jordingsarbeid.

Vi i Sortland Entreprenør takker for tilliten og håper på fremtidige samarbeider!

Sentral rolle: Tidligere trainee Lars Christian Langø

VI PREGER BÅDE SORTLAND OG REGIONEN

Sortland entreprenør har siden starten med Sortland Røde Kors sykehjem i 1965 hatt ansvaret for en rekke bygg i Sortland og nabokommunene i Vesterålen.

Blant de mer synlige i landskapet er Ånstadblåheia Vindmøllepark, Kulturfabrikken, Kystvaktbasen, rehabiltering av Vesterålsbruene, Sortland Storsenter, Skibsgården, Hurtigrutens Hus, fergekaiene Flesnes/Refsnes og Sørrollnes, Stokmarknes Ungdomsskole, Lødingen Skole, Risøyhamn Skole, Sortland videregående skole, Åse Sykehjem og Blåbrygga.

Ledig Stilling hos Sortland Entreprenør

Ledig traineestilling

Sortland Entreprenør søker byggingeniør

Sortland Entreprenør søker ingeniør med ambisjoner til å utvikle seg til prosjektleder!

Les vår spennende artikkel

Kom som trainee – fikk sjefsjobb i Vesterålen

De fleste nyutdannede maskiningeniørene ville sittet og skrevet jobbsøknader nå. Nyutdannede Øystein Olesen fra Bærum, gjør ikke det. Han er sjef i stedet.

Ledige stillinger

I tillegg utlyses ledige stillinger fortløpende fra nettsida vår her

Harstadbygg Entrepren-hvit
Bedriftsinformasjon

Anne Reinsnes

ar@kronstein.no

95 19 49 66

Share This