fbpx

Sortland Entreprenør

Sortland Entreprenør er Vesterålens ledende entreprenørselskap innen bygg og anlegg. Selskapet har i senere år utvidet sitt nedslagsfelt til hele landsdelen. Sortland entreprenør leverer entreprenørtjenester i det private og offentlige markedet og er totalleverandør av nybygg og anleggsarbeid. Aktiviteten inkluderer dessuten rehabilitering av næringseiendommer. Sortland Entrepenør er en del av SE-gruppen.

Bygg

Vesterålen

 Vi vektlegger et utviklende, stimulerende og godt arbeidsmiljø

Hva gjør vi?
Sortland entreprenør vektlegger et utviklende, stimulerende og godt arbeidsmiljø. Vi arbeider fortløpende for å forbedre og tilrettelegge for personlig vekst og faglig utvikling gjennom de oppgaver som til en hver tid skal løses. Det foretas systematisk kartlegging for å sikre et godt arbeidsmiljø. Muligheter for karriereutvikling ivaretas ved at det kan tilbys stillinger på andre nivå i egen virksomhet eller i andre konsernselskaper.

Ansatte

Millioner i omsetning

Bygg reist

Års erfaring

Våre prosjekter

Ånstadblåheia

Vi leverer fundamenter og grunnentreprisen i forbindelse med bygging av Ånstadblåheia vindmøllepark.

Sentral rolle: tidligere trainee Lars Christian Langø

Risøyhamn skole

Vi er stolte byggere av Risøyhamn skole i Vesterålen. Denne sto ferdig tidlig i 2018.

Tidligere trainee Lars Christian Langø har hatt en sentral rolle i prosjektet.

Sortland senter

Sortland senter blir ca 12 000 kvm. Prosjektet startet i juni 2017 og allerede våren 2018 åpnet de første butikkene i senteret.

Prosjektleder er tidligere trainee Øystein Olesen. Med på prosjektet er også tidligere trainee Thomas Kløften.

VI PREGER BÅDE SORTLAND OG REGIONEN

Sortland entreprenør har siden starten med Sortland Røde Kors sykehjem i 1965 hatt ansvaret for en rekke bygg i Sortland og nabokommunene i Vesterålen.

Blant de mer synlige i landskapet er Kulturfabrikken, Nordlandsbanken, Kystvaktbasen, Kvartal 14, Kinnarps, Alomar, rehabiltering av Vesterålsbruene, Skibsgården, Hurtigrutens Hus, Nordtrafikk, Lamarktunet, fergekaiene Flesnes/Refsnes og Sørrollnes, Sortland Storsenter, Blåbrygga og Sortland videregående skole.

Ledig traineestilling

Sortland Entreprenør søker prosjektleder

Les vår spennende artikkel

Kom som trainee – fikk sjefsjobb i Vesterålen

De fleste nyutdannede maskiningeniørene ville sittet og skrevet jobbsøknader nå. Nyutdannede Øystein Olesen fra Bærum, gjør ikke det. Han er sjef i stedet.

Ledige stillinger

Vi er nesten alltid på utkikk etter dyktige folk! Se alle våre ledige stillinger her.

Bedriftsinformasjon

Anne Reinsnes

are@se-gruppen.no

951 94 966

Share This