Sortland Entreprenør

Sortland Entreprenør er Vesterålens ledende entreprenørselskap innen bygg og anlegg. Selskapet har i senere år utvidet sitt nedslagsfelt til hele landsdelen. Sortland entreprenør leverer entreprenørtjenester i det private og offentlige markedet og er totalleverandør av nybygg og anleggsarbeid. Aktiviteten inkluderer dessuten rehabilitering av næringseiendommer. Sortland Entrepenør er en del av SE-gruppen.

Bygg

Vesterålen

 Vi vektlegger et utviklende, stimulerende og godt arbeidsmiljø.

Hva gjør vi?
Sortland entreprenør vektlegger et utviklende, stimulerende og godt arbeidsmiljø. Vi arbeider fortløpende for å forbedre og tilrettelegge for personlig vekst og faglig utvikling gjennom de oppgaver som til en hver tid skal løses. Det foretas systematisk kartlegging for å sikre et godt arbeidsmiljø. Muligheter for karriereutvikling ivaretas ved at det kan tilbys stillinger på andre nivå i egen virksomhet eller i andre konsernselskaper.

Ansatte

Millioner i omsetning

Bygg reist

Års erfaring

Våre prosjekter

Ånstadblåheia

Vi leverer fundamenter og grunnentreprisen i forbindelse med bygging av Ånstadblåheia vindmøllepark.

Sentral rolle: tidligere trainee Lars Christian Langø

Risøyhamn skole

Vi er stolte byggere av Risøyhamn skole i Vesterålen. Denne sto ferdig tidlig i 2018.

Tidligere trainee Lars Christian Langø har hatt en sentral rolle i prosjektet.

Sortland senter

Sortland senter blir ca 12 000 kvm. Prosjektet startet i juni 2017 og allerede våren 2018 åpnet de første butikkene i senteret.

Prosjektleder er tidligere trainee Øystein Olesen. Med på prosjektet er også tidligere trainee Thomas Kløften.

VI PREGER BÅDE SORTLAND OG REGIONEN

Sortland entreprenør har siden starten med Sortland Røde Kors sykehjem i 1965 hatt ansvaret for en rekke bygg i Sortland og nabokommunene i Vesterålen.

Blant de mer synlige i landskapet er Kulturfabrikken, Nordlandsbanken, Kystvaktbasen, Kvartal 14, Kinnarps, Alomar, rehabiltering av Vesterålsbruene, Skibsgården, Hurtigrutens Hus, Nordtrafikk, Lamarktunet, fergekaiene Flesnes/Refsnes og Sørrollnes, Sortland Storsenter, Blåbrygga og Sortland videregående skole.

Les vår spennende artikkel

Kom som trainee – fikk sjefsjobb i Vesterålen

De fleste nyutdannede maskiningeniørene ville sittet og skrevet jobbsøknader nå. Nyutdannede Øystein Olesen fra Bærum, gjør ikke det. Han er sjef i stedet.

Les vår spennende artikkel

Doblet omsetningen med traineer

Han er 30 år og daglig leder i Sortland Entreprenør. De stormer frem med teknologi og en ny måte å overføre kunnskap på.

Ledige stillinger
Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en åpen søknad.
Bedriftsinformasjon

Anne Reinsnes

are@se-gruppen.no

951 94 966

Share This