fbpx

Sparebank 1

nord-norge

SpareBank 1 Nord-Norge er det ledende finanshuset i Nord-Norge. Vi er en del av SpareBank 1 Alliansen som består av 14 selvstendige sparebanker over hele landet. Som landsdelens egen bank er vi opptatt av å bidra aktivt til utviklingen i nord. Vi er tett integrert i nærings- og samfunnsliv og vi tar beslutningene lokalt – basert på lokal kunnskap. Vår visjon er «For Nord-Norge», og den forplikter.

Det nordnorske samfunnet er største eier i SpareBank 1 Nord-Norge, og som største eier får landsdelen også den største andelen av overskuddet. Det er dette vi kaller for samfunnsutbytte. Bare i løpet av de siste 10 årene har mer enn 2 milliarder kroner blitt gitt tilbake til landsdelen. Pengene går til utvikling av Nord-Norge, landsdelen der verdiene er skapt. Og så lenge vi fortsetter å tjene penger vil landsdelen fortsette å motta samfunnsutbytte.

Sparebank 1 Nord-Norge har rundt 900 medarbeidere fordelt på 38 kontorer i nord, inkludert Svalbard. I Lofoten og Vesterålen har vi 6 kontorer – og vi er stadig på jakt etter dyktige og engasjerte medarbeidere.

Bank og finans

Lofoten og vesterålen

Vi ser etter mennesker som ønsker å lære og utvikle seg selv

Å arbeide hos oss

Hos oss får du jobbe sammen med rundt 900 dyktige og engasjerte kolleger fordelt på 38 kontorer i landsdelen. De fleste medarbeiderne jobber direkte mot kunder i enten person- eller bedriftsmarkedet. I tillegg har vi stillinger innenfor analyse, markedsføring og kommunikasjon, finans, økonomi, HR, IT, risikostyring og compliance, for å nevne noen. Vi har også en rekke lederstillinger i konsernet. Finanskonsernet har attraktive jobbmuligheter også i våre datterselskaper, blant annen innenfor eiendomsmegling, regnskapstjenester og rådgiving, aktiv forvaltning, lån og leasing.

Vi er alltid på jakt etter mennesker med ambisjoner, som kan være gode ambassadører for SpareBank 1 Nord-Norge. Vi ser etter mennesker som ønsker å lære og utvikle seg selv. SpareBank 1 Nord-Norge er landsdelsbanken, og du må kjenne på interessen for å støtte, bygge og utvikle samfunnet vi alle er en del av. Skal vi følge opp våre ambisjoner og nå våre mål, er vi avhengig av dyktige og engasjerte medarbeidere.

Vi søker personer som kan være gode representanter for konsernet, og som er tillitsvekkende, ærlig og redelig. Som medarbeider i et moderne finanskonsern i stadig endring, må du til en hver tid være opptatt av egen kompetanseutvikling. Når vi ansetter nye kolleger, foretar vi en investering for framtiden. Vi får en medarbeider som bidrar til at konsernet kan utvikle seg, nå sine mål, engasjere seg og sørge for vekst i samfunnet vi er en del av. 

Kontorer

Årsverk

Milliarder i forvaltningskapital

prosent av SNN eies av samfunnet

samfunnsansvar 

Utvalgte prosjekter som har fått samfunnsutbytte

10 millioner til Hurtigrutemuseet på Stokmarknes i Vesterålen. En av Nord-Norges største skatter skal løftes fram fra glemselen og en hvit container.

Utvalgte prosjekter som har fått samfunnsutbytte

Sykkelrittet Arctic Race of Norway har etablert seg som en folkefest i Nord-Norge. Vi har vært med hele veien, og flere tusen barn har syklet seg gjennom SNN Mini Arctic Race som arrangeres av våre ansatte langs løypa.

Utvalgte prosjekter som har fått samfunnsutbytte

Vi samarbeider med et 20-talls skiklubber i landsdelen. SpareBank 1 er hovedsponsor for landslaget i langrenn, men vi mener bredde og topp henger tett sammen.

Samfunnsløftet

Som sparebank er vi lagd av, eid av og til for samfunnet. Det nordnorske samfunnet er største eier i SpareBank 1 Nord-Norge, og som største eier får landsdelen også den største andelen av overskuddet. Det er dette vi kaller for samfunnsutbytte. Bare i løpet av de siste 10 årene har mer enn 2 milliarder kroner blitt gitt tilbake til landsdelen. Pengene går til utvikling av Nord-Norge, landsdelen der verdiene er skapt. Og så lenge vi fortsetter å tjene penger vil landsdelen fortsette å motta samfunnsutbytte.

Jobb og karriere

Har du et hjerte som banker for Nord-Norge? Da vil vi gjerne ha deg med i landsdelens egen bank. Sjekk ut våre ledige stillinger her. 

Kontaktinformasjon

Banksjef i Vesterålen, Bernt Ola Nilsen

bernt.ola.nilsen@snn.no

+47 974 90 470

Share This