fbpx

Framsikt søker to økonomer

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien i den heftigste naturen!

Framsikt har siden oppstarten i 2014 vokst til en organisasjon på snart 40 ansatte, med en god kombinasjon av erfarne medarbeidere og unge nyutdannede. Videre vekst i 2019 gjør at vi søker to nyutdannede økonomer til vårt kontor i Bø i Vesterålen.

Stillingene er en del av traineeprogrammet «Look North» for bedrifter fra Lofoten og Vesterålen. Som en del av traineeprogrammet får du delta på faglige samlinger, kurs, bedriftsbesøk, studietur til utlandet og sosiale arrangement for personlig og faglig utvikling. I Framsikt vil du få arbeide innen alle våre hovedområder i løpet av det første året, før du spesialiserer deg for spennende roller i den voksende Framsikt-organisasjonen. Vår planlagte vekst for de neste årene vil gi spennende karriere- og utviklingsmuligheter. Som trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra starten av programmet.

Vi søker etter deg som har interesse for økonomi- og virksomhetsstyring og som trigges av innovasjon og ny teknologi. Har du fag eller spesialisering innen kommuneøkonomi så er det en fordel (men ingen forutsetning).  Kjennskap til ERP eller BI systemer vil også bli tillagt vekt. Det er aktuelt med kandidater både fra bachelor- og masterstudier, dog må du ha gode resultater fra tall- og økonomifagene innen studiet.

Du må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter og trives med en travel hverdag. Du skal sammen oss andre i Framsikt skape gode kundeopplevelser hver dag.

Arbeidsoppgaver det første året vil være konsulentarbeide i kundeprosjekter, jobbe med support til våre kunder, delta i videreutviklingen av våre løsninger, testing, dokumentasjon, kundeopplæring, kunderådgiving og kundeoppfølging. Det vil bli utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med gode utviklingsmuligheter.

 

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, lærings- og utviklingsmuligheter ift IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer som vil være attraktivt i mange bedrifter og bransjer.

Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer, og på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge.

 

Arbeidssted:
Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner og vår utviklingsavdeling i India må påregnes.

Bransje: Økonomi og IKT

Fagområde: Økonomi

Arbiedssted: Bø i Vesterålen

Søknadsfrist: Snarest 

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no.

Det er også mulig å sende inn en åpen søknad til Look North.

Kontaktperson: Åsa Elvik
Tlf. 926 45 098

For genrelle spørsmål om traineeordningen: Forretningsutvikler Heidi Elisabeth Larsen, e-post: heidi@fabrikken.as

 

Share This