fbpx

Framsikt søker økonomer (traineer)

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien i den heftigste naturen!

 

Framsikt har siden oppstarten i 2014 vokst til en organisasjon med over 40 ansatte, og består av en god kombinasjon av erfarne medarbeidere og unge nyutdannede. Videre vekst i 2020 gjør at vi søker flere nyutdannede økonomer til vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen.

Det første året får du som trainee i Framsikt ta del i Look North Trainee sitt faglige og sosiale traineeprogam i Lofoten og Vesterålen. Som en del av traineeprogrammet får du delta på et utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk i regionen, studietur til utlandet og spennende aktiviteter med andre nyutdannende på din alder.

I Framsikt vil du få arbeide innen alle våre hovedområder i løpet av det første året, før du spesialiserer deg for spennende roller i den voksende Framsikt-organisasjonen. Vår planlagte vekst for de neste årene vil gi spennende karriere- og utviklingsmuligheter. Som trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra dag 1.

Vi søker etter deg som har interesse for økonomi- og virksomhetsstyring og som trigges av innovasjon og ny teknologi. Har du fag eller spesialisering innen kommuneøkonomi så er det en fordel (men ingen forutsetning).  Kjennskap til ERP eller BI systemer vil også bli tillagt vekt. Det er aktuelt med kandidater både fra bachelor- og masterstudier, dog må du ha gode resultater fra tall- og økonomifagene innen studiet.

Du må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter og trives med en travel hverdag. Du skal sammen oss andre i Framsikt skape gode kundeopplevelser hver dag.

Arbeidsoppgaver det første året vil være konsulentarbeide i kundeprosjekter, jobbe med support til våre kunder, delta i videreutviklingen av våre løsninger, testing, dokumentasjon, kundeopplæring, kunderådgiving og kundeoppfølging. Det vil bli utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med gode utviklingsmuligheter.

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, lærings- og utviklingsmuligheter ift IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer som vil være attraktivt i mange bedrifter og bransjer.

Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer, og på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge.

Arbeidssted:
Arbeidssted er vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner og vår utviklingsavdeling i India må påregnes.

Fagområde: Økonomi og IT

Arbiedssted: Bø i Vesterålen

Kontaktperson:  Heidi Elisabeth Larsen, 99325123 eller heidi@egga.no

 

Share This