Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien i den heftigste naturen!

Framsikt har gjennom 3 driftsår etablert en organisasjon på 26 ansatte med en god kombinasjon av erfarne medarbeidere og unge nyutdannede. Videre vekst i 2018 gjør at vi søker teknisk personell til vårt kontor i Bø i Vesterålen.

Stillingene er en del av traineeprogrammet «Look North» for bedrifter fra Lofoten og Vesterålen. Det vil være mentorordning, fagsamlinger, studieturer og sosiale arrangement for personlig og faglig utvikling som en del av programmet. I Framsikt vil du få mulighet til å utvikle deg innen de nyeste og mest spennende teknologiene på markedet.

Vår planlagte vekst for de neste årene vil gi spennende karriere og utviklingsmuligheter. Som Trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra starten av programmet.

Vi søker en nyudannet teknisk konsulent/utvikler som skal arbeid med utvikling, integrasjoner og drift av vårt skybaserte verktøy for virksomhetsstyring. Framsikt verktøyet er bygd med Microsoft verktøy og driftes på Microsoft sin Azure sky-plattform. Du vil arbeide med utvikling av integrasjoner mellom skyplattform og kundens lokale systemer, verktøy for automatisering av drift, verktøy for onboarding av kunder samt verktøy for selvbetjening for kunde. Du vil også arbeide med konvertering og tilrettelegging av data og databaser. Du vil bli en del av en dynamisk organisasjon med høyt fokus på å levere gode tjenester til våre kunder.

Vi leter etter deg med stor vilje til å lære, som kan håndtere en travel hverdag, og som setter kundens behov i sentrum. Du vil bidra til kvalitativt gode og svært effektive tjenester til våre kunder.

Du bør ha kompetanse og kvalifikasjoner innenfor:

  • Programmering (C# eller tilsvarende)
  • Web services
  • MS SQL Server (gjerne Azure SQL)

Gjerne også kjennskap til:

  • PowerShell
  • Azure
  • Verktøyene MS Visual Studio, MS SQL Server Management Studio

Vi ser etter deg som har faglig kompetanse og gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. Du har positiv innstilling og skaper trivsel sammen med dine kollegaer i en hektisk hverdag.

– JOBB MED DEN NYESTE TEKNOLOGIEN I DEN HEFTIGSTE NATUREN

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, lærings- og utviklingsmuligheter ift IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer som vil være attraktivt i mange bedrifter og bransjer.

Arbeidssted:
Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet må påberegnes.

Kontakt:
Jo Inge Bræin, tlf. 48017767

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Søknadsfrist: løpende estimert ansettelse fra 1. april 2018

[mk_button dimension=»flat» size=»large» url=»https://look-north.net/send-inn-soknad/» align=»left» bg_color=»#0095bd» btn_hover_bg=»#1e73be» btn_hover_txt_color=»#ffffff»]Søk på stillingen[/mk_button]

Del dette