fbpx

Hadsel kommune søker en spennende sykepleietrainee stilling (innen velferdsteknologi)

Hadsel kommune tilbyr nå Norges mest spennende sykepleierjobb i grensesnittet mellom helse, velferdsteknologi og utvikling av sykepleiefaget.

Den som blir sykepleietrainee hos oss vil ha en fleksibel jobb der de faglige utviklingsoppgavene står i kø, samtidig som du har tilgang på erfarne sykepleiere til å støtte deg faglig. Vi kan tilby trygge fagmiljø i en unik kobling med teknologiske løsninger der du selv får være med på å utvikle løsninger og praksis.
Er du nyutdannet, solid plantet i sykepleiefaget med god etisk forankring, samtidig som du har interesse for å utvikle faget med teknologi og digitale løsninger? Kanskje har du også tilleggsutdanning innen velferdsteknologi? Da er du rette person for oss, og vi rette kommune for deg.
Ta kontakt med sektorsjef Marion Celius på telefon 975 64 715 eller rådmann Ola Morten Teigen på 99 25 70 50 om du har spørsmål.
Trainee er en ordning for nyutdannede med høyere utdanning, gjerne med tilleggsutdanning. Traineen skal i utgangspunktet allerede kvalifisere til jobben, men vil som trainee få veiledning av en mentor, jobbe innenfor ulike avdelinger og bli kjent med flere deler av virksomheten. Målet både for trainee og kommunen er at traineen etter endt kontrakt får fast ansettelse.

Bransje: Helse og omsorg

Arbeidssted: Stokmarknes

Søknadsfrist: 01. september 2018

Søknad sendes til: 
Marion.Celius@hadsel.kommune.no

Share This