fbpx
Trainee
Andøy kommune søker trainee

Andøy ligger ytterst i havgapet i Vesterålen, lengst nord i Nordland fylke. Et sted hvor mennesker i lang tid har funnet gleden og lidenskap i naturens krefter. Her kan du surfe på bølgene som slår mot land, balansere på tinderekker og skisesongen innebærer både nordlys og midnattssol.

Vi har et næringsliv i verdensklasse – med spennende prosjekter innen satellittoppskytning, innovativ fiskeoppdrett, og vi satser stort på et bærekraftig reiseliv, herunder realiseringen av opplevelsessenteret «The Whale».

Det bor i overkant av 4500 innbygger i kommunen. Her er rike muligheter for kulturaktiviteter og et unikt friluftsliv i spektakulær natur. Kommunen har flyplass med daglige avganger og flere ukentlige direkteruter til Oslo i sommermånedene. Om sommeren har vi også fergeforbindelse til Senja i Troms fylke.

Om stillingen
Som trainee i Andøy kommune vil du jobbe tett opp mot virksomhetens ledelse, og få en nøkkelrolle i å realisere ulike utviklings- og forbedringsprosjekter. Vi vil sette sammen et årsprogram tilpasset dine kvalifikasjoner og interesser, noe som vil innebære jobbrotasjon med to til fire ulike arbeidssteder.

For at du skal kunne gjøre en god jobb for oss, må du bli godt kjent med vår virksomhet. Derfor vil en del av traineeperioden innebære praktiske arbeidsoppgaver. Kanskje må du ikle deg arbeidsklær for å være med teknisk etat ut på inspeksjon av rør? Kanskje må finne frem turklærne for å taksere hytter? Kanskje vil du sitte noen uker på IT-support for å bli kartlegge brukernes problemer? Kanskje får du i oppgave å saksbehandle søknader til næringsstyret? Kanskje trenger vi at du bidrar inn i budsjettarbeidet til pleie og omsorg?

Er du under 35 år, nyutdannet og med mindre enn tre års arbeidserfaring etter endt studie, kvalifiserer du deg som kandidat i ordningen Look North Trainee, et ettårig traineeprogram med oppstart høsten 2023.

I tillegg til det opplegget som Look North traineeprogrammet syr rundt traineene, vil en av våre yngre ansatte fungere som din «fadder».

Traineestillingen har 100 % stillingsbrøk og en varighet på 12 måneder. Det er mulighet for forlengelse og fast ansettelse etter traineeårets slutt.

Kvalifikasjoner og egenskaper
Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen ingeniørfag, digitalisering, økonomi, virksomhetsstyring, innovasjonsledelse eller tilsvarende. Du har høy digital kompetanse og gjerne erfaring i fra organisasjonsarbeid.

Personlige egenskaper:

  • Du har god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk
  • Du er empatisk og serviceinnstilt
  • Du samarbeider godt med andre, og trives med å jobbe tverrfaglig
  • Du er nysgjerrig, god til å sette deg inn i nye problemstillinger og tilegne deg ny kunnskap
  • Du jobber strukturert og selvstendig, er løsningsorientert og opptatt av å se resultater

Vi tilbyr

  • Varierte faglige utfordringer og tidlig ansvar
  • Godt og inkluderende arbeidsmiljø med mye humor
  • Lønn etter avtale, og gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Fantastisk natur, i gåavstand
  • Nord-Norges råeste traineeprogram Look North, med faglig og sosialt innhold

Stillingen er en del av traineeprogrammet Look North, hvor du får delta på faglige og sosiale samlinger over ett år. Programmet inneholder blant annet et utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk, spennende aktiviteter og studietur. Du får et sosialt nettverk og blir godt kjent med andre nyutdannede i Lofoten og Vesterålen. Les mer på Look North sin hjemmeside: www.look-north.net.

Andøy kommune oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke stilling i kommunen, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming og nasjonal- eller etnisk bakgrunn. Vi er IA-bedrift, og vil ved eventuell ansettelse av søkere med redusert funksjonsevne bidra til å legge forholdene til rette.

Søknadsfrist:
15. november 2022, oppstart høsten 2023

Søk på stillingen:

Bransje:
Offentlig
Fagområde:
Offentlig sektor
Arbeidssted:
Andenes
Søknadsfrist:
15. november 2022
Antall ledige stillinger:
2
For spørsmål om stillingen:

Rådmann Andreas Jordell. tlf.: 934 59 033

Les mer om livet i Andøy her:
http://leviandoy.no

Kontaktperson Look North:

Michelle Walberg
michelle@egga.no

Mer om

Andøy kommune
 Folk fra hele verden oppsøker naturperler og opplevelser i denne vakre kystkommunen helt nord i Vesterålen.