fbpx
Junior Controller
LNS søker junior controller

Ønsker du å jobbe med lønnsomhet og verdiskaping i spennende anleggsprosjekter i Nord-Norge?  

Hvorfor LNS? 

Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) er en av Norges største anleggsentreprenører. Selskapet har aktivitet både internasjonalt og hele Norge innen bygging av tunneler, gruvedrift, betong og masseforflytting. Selskapet er en del av LNS-konsernet som har til sammen ca. 750 ansatte. LNS har flere datterselskaper blant annet Hålogaland Element i Andøy og LNS Spitsbergen på Svalbard. 

Som junior controller i LNS vil du være en del av vår økonomi og regnskapsavdeling. Avdelingen følger opp de fleste av konsernets virksomheter i Norge og på Svalbard. Du vil få full innsikt i hvordan vi arbeider med controlling, regnskap og innkjøp. Til hverdags vil du også jobbe med ledere i våre prosjekter, samt bli kjent med andre fagområder både i LNS AS og konsernet for øvrig. 

I LNS blir du av et uformelt og inkluderende arbeidsmiljø, samtidig som du får muligheten til å ta ansvar og tilegne deg bred praktisk erfaring innen økonomifaget.  

Ditt kontorsted vil være ved vårt hovedkontor på Strandland i Andøy Kommune eller ved vårt kontor i Svolvær i Lofoten. Det kan også bli behov for noe reisevirksomhet til prosjekter eller datterselskaper.

 

Om traineestillingen 

Arbeidsoppgavene vil være meget varierte og vil tilpasses din utdanningsbakgrunn, interesse og eventuell erfaring. Det kan eksempelvis være prosjektoppfølging, innkjøp, regnskapscontrolling og overvåking av KPIer. 

Med god støtte fra dine kolleger vil du lære å jobbe selvstendig og ta ansvar. Du ønsker å få arbeidserfaring innen økonomifaget generelt, men er gjerne nysgjerrig på andre fagområder i selskapet som f.eks. innkjøp og tilbudsregning. 

For å passe som junior controller er det viktig at du kan arbeide målbevisst og systematisk. Du må ha gode datakunnskaper og er både effektiv og nøye. Vi ser etter deg som brenner for økonomifaget samtidig som du har stor interesse for virksomheten som helhet. 

I denne rollen får du mulighet til å delta i Look North Trainee sitt faglige og sosiale traineeprogam i Lofoten, Vesterålen og Harstadregionen som går over et helt år. Her vil du blant annet få utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk i regionen, studietur til utlandet og spennende aktiviteter med andre nyutdannede på din alder. 

Kvalifikasjoner: 

 • Bachelor- eller mastergrad innen økonomiske/tekniske fag 
 • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig 
 • Strukturert, kunnskapstørst og initiativrik 
 • Gode datakunnskaper, spesielt Excel  
 • Nyutdannede oppfordres til å søke 

Vi tilbyr: 

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver 
 • Ansvar og gode utviklingsmuligheter 
 • Å være en del av et tverrfaglig miljø 
 • Konkurransedyktige betingelser 
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger 
 • Deltakelse i traineeprogrammet Look North med faglige og sosiale samlinger over ett år 


Vi ønsker at våre ansatte i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, seksuell orientering, religion og kulturell bakgrunn. 

Søknadsfrist:
31. mars 2024, oppstart høsten 2024

Søk på stillingen:

Bransje:
Bygg og anlegg | Økonomi | Økonomi og regnskap | Privat
Fagområde:
Økonomi, regnskap, bygg, anlegg
Arbeidssted:
Andøy, Svolvær
Søknadsfrist:
31. mars 2024
Antall ledige stillinger:
For spørsmål om stillingen:

HR-sjef Jørn Vollan /  99577554 eller CFO Øyvind Ruud / oyvind.ruud@lns.no

Kontaktperson Look North:

Marit Stolpestad / 90581448

Mer om

Leonhard Nilsen & Sønner AS
LNS er både anleggs- og gruveentreprenør. Det betyr at vi kombinerer det beste fra både anleggsbransjen og gruveindustrien i våre prosjekter. For å sikre effektiv og lønnsom drift er vi nødt til å ligge i tet med den nyeste teknologien og de smarteste løsningene.