fbpx
Trainee økonom
Vil du kombinere økonomi og IT, og nyte rå natur etter jobb? Søk traineestilling hos oss!

Hvem ser vi etter? 
Vi søker primært deg som har mastergrad innen økonomi. Har du en annen utdanningsbakgrunn, men interesse for IT, økonomi eller virksomhetsstyring?  Ikke nøl med å søke, vi vil også gjerne høre fra deg. Er du den rette kandidaten, kan det være tilstrekkelig med bachelorgrad.

Vi vurderer læreevne, motivasjon og gode kommunikasjonsferdigheter både på norsk og engelsk når vi rekrutterer. Det er viktig at du trives med en travel hverdag. I Framsikt vil du sammen med oss andre skape gode kundeopplevelser hver dag. Du må like å jobbe selvstendig, og samtidig samarbeide godt i team.

Om stillingen 
Som trainee hos oss blir du en del av et ungt miljø på vår supportavdeling, samtidig som du deltar i testing, produktutvikling og prosjektarbeid. Gjennom vårt opplæringsløp får du unik erfaring og muligheter for videre spesialisering innen Framsikt-verktøyet, IT, databaser, produktutvikling og virksomhetsstyring.

Vi utvikler system, men det er folkene bak systemet som er vår viktigste ressurs. I Framsikt får du utviklingsmuligheter og sjansen til en spennende karriere, og som trainee er du fast ansatt fra dag én.

Det første året får du som trainee i Framsikt ta del i Look North Trainee sitt faglige og sosiale trainee-program for Lofoten og Vesterålen. En del av traineeprogrammet er et utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk i regionen, studietur og spennende aktiviteter med andre nyutdannede på din alder. Vi ønsker å legge til rette for at du skal trives både på jobb og i Bø. Gjennom vår fadderordning får du tett oppfølging fra start, både faglig og sosialt.

Les mer om Framsikt: www.framsikt.no 

 

Vi tilbyr 

  • En unik mulighet til å utvikle deg faglig og tilegne deg verdifull kompetanse innen IT og virksomhetsstyring.
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.
  • Tidlig ansvar og gode karrieremuligheter.
  • Konkurransedyktig lønn, bonusordning og gode forsikringsordninger.
  • Et ung, uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø.
  • Fleksibel arbeidshverdag.
  • Turmuligheter og aktive opplevelser i Vesterålen.

Oppstart

Vi rekrutterer til to stillinger med oppstart januar 2023 og tre stillinger med oppstart i august 2023.

Om Framsikt 
Kunne du tenkt deg å jobbe med helt ny teknologi, samtidig som du er omringet av fantastisk natur i Bø i Vesterålen? Har du interesse for IT og økonomi? Da bør du søke trainee-stilling i Framsikt. Framsikt jobber med digitalisering av norske kommuner, og vi er helt fremst på vårt felt i Norge.

Framsikt er en IT-bedrift i vekst, med nærmere 90 ansatte. Vi utvikler et verktøy for virksomhetsstyring som brukes av over 200 kommuner og fylkeskommuner, og mer enn 10.000 brukere. I 2020 omsatte Framsikt for 51,8 millioner og sikter mot å passere 100 millioner i omsetning i 2022. Visma er største eier i Framsikt og vi samarbeider tett om best mulig løsninger for våre kunder.

1/3 som arbeider i Framsikt har Framsikt som sin første jobb. Vi er en organisasjon med en god blanding av nyutdannede og erfarne medarbeidere innen IT, produktutvikling, kommuneøkonomi og virksomhetsstyring. I tillegg til hovedkontoret i Bø i Vesterålen har vi kontorer i Sandvika, Lillehammer, Trondheim, Bodø, Bergen, Tromsø og utviklingsavdeling i Bangalore i India. Hvert år har vi Kick off der alle ansatte samles til faglig og sosialt samvær. I Framsikt er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø og bidra til å gjøre hverandre gode.

Søknadsfrist:
15. november 2022, oppstart høsten 2023

Søk på stillingen:

Bransje:
IT | Økonomi og regnskap
Fagområde:
Økonomi og IT
Arbeidssted:
Bø i Vesterålen
Søknadsfrist:
15. november 2022
Antall ledige stillinger:
5
For spørsmål om stillingen:

Regine Arnkværn
E-post: regine@framsikt.no
Mobil: 977 02 150

Kontaktperson Look North:

Michelle Walberg
michelle@egga.no

Mer om

Framsikt AS
Framsikt er en IT-bedrift i vekst, med nærmere 90 ansatte. Vi utvikler et verktøy for virksomhetsstyring som brukes av over 200 kommuner og fylkeskommuner, og mer enn 10.000 brukere. I 2020 omsatte Framsikt for 51,8 millioner og sikter mot å passere 100 millioner i omsetning i 2022.