fbpx

Søknadsfristen for 2020 har gått ut.

Søknadsfrist 31. mars 2020.  

Les om våre traineestillinger og søk om å bli trainee i en av våre partnerbedrifter. Aktuelle kandidater kalles inn til intervju etter at søknadsfristen har gått ut.

Det er ikke lenger mulig å sende inn søknad. 

Søknadsskjema

Det er tre ulike søknadsskjemaer; for økonomer/siviløkonomer, ingeniører/sivilingeniører og ett for andre bachelor- og mastergrader. Gjerne rett søknaden spesifikt mot den eller de virksomhetene du særlig kunne tenke deg å jobbe i. Her kan du lese om våre partnerbedrifter.

Traineestillingene listes opp nedenfor fortløpende. Spesifiser hvilken traineestilling du søker på, eller send inn en åpen søknad om du ikke finner en stilling som passer deg nedenfor.

Traineer til en rekke fagområder

Våre partnerbedrifter søker etter traineer til en rekke fagområder. Økonomer og ingeniører er særlig ettertraktet hos bedriftene, men behovene varierer fra år til år. Oversikt over behovene til bedriftene vil listes opp nedenfor fortløpende når behovene blir meldt inn. Vi er i kontinuerlig dialog med bedrifter som har behov for kompetansen som kommer inn i søkerbunken. Vi oppfordrer til å søke selv om du ikke finner en bedrift nedenfor som leter etter ditt fagområde.

Traineestillinger

Framsikt søker økonomer

Framsikt søker flere traineer som har interesse for økonomi og IT, og som blir inspirert av ny teknologi og digitalisering. Les mer her.

Egga Utvikling søker prosjektmedarbeider

Egga Utvikling søker en samfunnsengasjert prosjektmedarbeider som skal være med å utvikle næringslivet i Lofoten og Vesterålen. Les mer her. 

Ottar Bergersen & Sønner AS søker økonomiansvarlig

Ønsker du en unik start på din karriere i en av Vesterålens største maskinentreprenører? Ottar Bergersen & Sønner AS søker en engasjert og dyktig økonomiansvarlig. Les mer om den spennende stillingen her. 

Leonhard Nilsen & Sønner AS søker miljøkonsulent

LNS søker en engasjert og motivert trainee miljøkonsulent som kan bidra til innovative, miljøvennlige og bærekraftige løsninger for selskapet. Les mer om den unike muligheten her. 

Ottar Bergersen & Sønner søker AS prosjektleder

Ottar Bergersen & Sønner AS søker en ingeniør/prosjektleder til spennende prosjekter innefor bygg og anlegg. Les mer her. 

Flakstad kommune søker saksbehandler

Flakstad kommune i Lofoten søker en motivert saksbehandler til teknisk enhet. Les mer her.

Sortland Entreprenør søker byggingeniør/prosjektleder

Sortland Entreprenør søker en dyktig trainee som vil kickstarte sin karriere i ett av Vesterålens ledende entreprenørselskaper. Les mer her. 

Share This