fbpx

Look North Trainee funker. Folk kommer og folk blir.

Det å tilby en spennende kandidat til din bedrift er viktig, men det fineste beviset på at Lofoten og Vesterålen leverer, er at så mange blir etter traineeåret er over.

Traineer Siden 2014

% KOM TILFLYTTENDE

% blE i regionen

Totalt antall som kom med Familie

Hva er traineeordningen?

Når du har valgt din kandidat, blir den en del av vår traineeordning. Vi tilbyr sosialt nettverk, faglige kurs, bedriftsbesøk og en utenlandsreise som gir hver trainee faglig merverdi.

k

Bli kjent

Når din kandidat ankommer, blir hun/han rFagsamlingerFaaskt kjent med resten av gjengen. De er akkurat mange nok til at de får en fiks ferdig vennegjeng ved ankomst.

v

Faglige og sosiale samlinger

Gjennom året møtes de for skreddersydd fagpåfyll som styrker traineens utvikling som ansatt, og rigger dem til å klatre videre i karrierestigen hos din bedrift.

Oppleve regionen

Det fine med Look North er at du er trainee i noens drømmeferie. Vi besøker de flotteste stedene i Lofoten og Vesterålen, og er med på kule aktiviteter som surfing, fjelltur og hvalsafari.

Bedriftsbesøk

For å få et godt nettverk i regionene drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir traineene bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter for videre utvikling.

Personlig utvikling

Som trainee får du et unikt kompetanseprogram i regi av Nordnorsk Lederutvikling, som fokuserer på læringsprosesser knyttet til personlig utvikling.

Studietur utenlands

Vi tar med traineene på en skreddersydd studietur utenlands slik at de får besøke internasjonale organisasjoner og får innsikt i norsk næringsliv i utlandet.

Trenger din bedrift trainee?

Ta kontakt med oss for en uformell prat om behovene dere har, og hvordan vi kan bidra.

Share This