fbpx

Look North Trainee funker. Folk kommer og folk blir.

Det å tilby en spennende kandidat til din bedrift er viktig, men det fineste beviset på at Lofoten og Vesterålen leverer, er at så mange blir etter traineeåret er over.

Traineer Siden 2014

% KOM TILFLYTTENDE

% blE i regionen

Totalt antall som kom med Familie

Hva er traineeordningen?

Når du har valgt din kandidat, blir den en del av vår traineeordning. Vi tilbyr sosialt nettverk, seminarer, bedriftsbesøk og en utenlandsreise som gir hver trainee faglig merverdi til å bli mellomleder.
k

Bli kjent

Når din kandidat ankommer, blir hun/han raskt kjent med resten av gjengen. De er akkurat mange nok til at de får en fiks ferdig vennegjeng ved ankomst.
v

Fagsamlinger

Gjennom året møtes de for skreddersydd fagpåfyll som styrker traineens utvikling som ansatt, og rigger dem til å klatre videre i karrierestigen hos din bedrift.

Sosiale treff

Det fine med Look North er at traineene får et sosialt nettverk. Traineene møtes ofte for å dra på tur og finne på artige ting sammen.

Bedriftsbesøk

For å få et godt nettverk i regionene drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir traineene bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter for videre utvikling.

Mentorordning

Noen av våre bedrifter tilbyr også mentorordningen slik at traineene får veiledning underveis og tar ut han/hennes vekstpotensiale på jobb.

Studietur utenlands

Vi tar med traineene på skreddersydd studietur utenlands slik at de får besøke en internasjonal bedrift. Tidligere har vi besøkt Brussel, Dublin og New York.

Trenger din bedrift trainee?

Ta kontakt med oss for en uformell prat om behovene dere har, og hvordan vi kan bidra.

Share This