fbpx

Look North Trainee funker. Folk kommer og folk blir.

Look North Trainee skal bidra til at Lofoten, Vesterålen og Harstadregionen er attraktive regioner for nyutdannede som vil kickstarte sin karriere. Sammen med våre partnerbedrifter og kommuner finner vi de skarpeste hodene til rett jobb. Deretter legger vi til rette for at traineene skal trives og bli værende i vakre nord. 

Traineer Siden 2015

% ER TILFLYTTERE

% er fortsatt i regionen etter to år

% tar med samboere

Hvordan fungerer traineeordningen?

Look North Trainee profilerer din virksomhet og bistår med å rekruttere kandidater på bachelor- og masternivå som har den kompetansen din bedrift etterspør. Når du har valgt din kandidat, blir den en del av vårt unike traineeprogram. Vi tilbyr kompetansehevende kurs, sosiale arrangementer, bedriftsbesøk og studietur som gir traineene faglig merverdi og et sosialt nettverk.

Bedriftsbesøk

Vi drar på en rekke bedriftsbesøk for at traineene skal bli godt kjent med næringslivet i regionen. På den måten får traineene uvurderlige kontakter for videre utvikling.

Personlig utvikling

Traineene får et unikt kompetanseprogram i regi av Nordnorsk Lederutvikling over ett år. Kurset fokuserer på læringsprosesser knyttet til personlig utvikling.

Studietur

Vi reiser på en lengre, skreddersydd studietur i regionen slik at traineen blir enda bedre kjent med gjengen, regionen og næringslivet i Lofoten, Vesterålen og Harstad.

Trenger din bedrift trainee?

Ta kontakt med oss for en uformell prat om behovene dere har, og hvordan vi kan bidra.

E-post: marit@egga.no

Share This