fbpx
FULL FART PÅ KARRIEREN – DEN RÅESTE FRITIDA

Look North
Trainee

Look North Trainee rekrutterer nyutdannede kandidater på bachelor- og masternivå. Formålet er å styrke Lofoten og Vesterålen med de skarpeste hodene som kan forme framtida vår i riktig retning. Sammen med våre partnerbedrifter skal vi finne de beste traineene til rett jobb.

Look North Trainee er et samarbeid mellom Nordland Fylkeskommune, Fabrikken Næringshage, det lokale næringslivet, og flere av kommunene i Lofoten og Vesterålen.

Vesterålen og Lofoten har alt

Det mest fascinerende med Vesterålen og Lofoten er potensialet som ligger her og dupper.
Ikke bare er vi velsignet med vakker natur, men regionene har et enormt vekstpotensial.
Det kryr av spennende bedrifter som ønsker å kapre de skarpeste hodene.
Dette er din mulighet til å kickstarte karrieren og påvirke framtida
til en av de mest spennende næringsarenaene i Norge.

Hva skjer i traineeåret?

Som trainee får du oppleve naturen på nært hold. Du får et sosialt nettverk, faglige kurs og seminarer og gode kontakter i næringslivet.

k

Bli kjent

Når du ankommer, blir du raskt kjent med resten av gjengen. Vi er akkurat mange nok til at du ankommer til en ferdig fiks vennegjeng som er like opptatt av å oppdage regionen som du.
v

Fagsamlinger

Gjennom året møtes vi for skreddersydd fagpåfyll som styrker din utvikling som ansatt, og rigger deg til å klatre videre i karrierestigen der du er trainee.

Sosiale treff

Det fine med Look North er at du er trainee i noens drømmeferie. Vi møtes ofte for å dra på tur, oppdage regionen og for å få et sosialt nettverk blant vesterålingene og lofotværingene.

Bedriftsbesøk

For å få et godt profesjonelt nettverk i regionen drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir du bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter for videre utvikling.

Personlig utvikling

Som trainee får du et unikt kompetanseprogram i regi av Nordnorsk Lederutvikling, som fokuserer på læringsprosesser knyttet til personlig utvikling.

Studietur utenlands

Vi reiser på en skreddersydd studietur utenlands, slik at du får besøke internasjonale bedrifter og oppleve norsk næringsliv i utlandet. 

Look North Trainee funker. Folk kommer og folk blir.

Det å tilby en spennende jobbmulighet for deg og et godt fotfeste i regionen er viktig for oss. Det fineste beviset på at Lofoten og Vesterålen leverer, er at så mange traineer har kommet – og valgt å fortsette karrieren her.

Traineer

% tilflytta

% valgte å bli i regionen

Total antall som kom

Share This