fbpx

FULL FART PÅ KARRIEREN – DEN RÅESTE FRITIDA

Look North
Trainee

Look North Trainee rekrutterer nyutdannede kandidater på bachelor- og masternivå. Formålet er å styrke Lofoten, Vesterålen og Harstadregionen med de skarpeste hodene som kan forme framtida vår i riktig retning. Sammen med våre partnerbedrifter skal vi finne de beste traineene til rett jobb.

Look North Trainee er et samarbeid mellom Nordland Fylkeskommune, Troms og Finnmark Fylkeskommune, Egga Utvikling, KUPA, det lokale næringslivet, og kommunene i Lofoten, Vesterålen og Harstadregionen.

Lofoten, Vesterålen og Harstadregionen har alt

Det mest fascinerende med Lofoten, Vesterålen og Harstadregionen er potensialet som ligger her og dupper.
Ikke bare er vi velsignet med vakker natur, men regionene har et enormt vekstpotensial.
Det kryr av spennende bedrifter som ønsker å kapre de skarpeste hodene.
Dette er din mulighet til å kickstarte karrieren og påvirke framtida
til en av de mest spennende næringsarenaene i Norge.

Hva skjer i traineeåret?

Som trainee får du oppleve naturen på nært hold. Du får et sosialt nettverk, personlig utvikling, faglig påfyll og gode kontakter i næringslivet.

Bli kjent

Når du ankommer, blir du raskt kjent med resten av gjengen. Vi er akkurat mange nok til at du ankommer til en ferdig fiks vennegjeng som er like interessert i å oppdage regionen som du er.

Karriere

Som ansatt i en av våre partnerbedrifter får du variere arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter.

Oppdag nord

Det fine med Look North er at du er trainee i noens drømmeferie. Vi besøker de flotteste stedene i Lofoten, Vesterålen og Harstad og er med på kule aktiviteter som regionene har å by på.

Bedriftsbesøk

For å få et godt profesjonelt nettverk i regionen drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir du bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter i næringslivet.

Personlig utvikling

Som trainee får du et unikt kompetanseprogram i regi av Nordnorsk Lederutvikling, som fokuserer på læringsprosesser knyttet til personlig utvikling.

Studietur

Vi reiser på en lengre skreddersydd studietur i regionen, slik at du blir enda bedre kjent med gjengen, regionen og næringslivet i Lofoten, Vesterålen og Harstad.

Look North Trainee funker. Folk kommer og folk blir.

Det å tilby en spennende jobbmulighet for deg og et godt fotfeste i regionen er viktig for oss. Det fineste beviset på at Lofoten, Vesterålen og Harstad leverer, er at så mange traineer har kommet – og valgt å fortsette karrieren her.

Traineer siden 2015

% er tilflyttere

% er fortsatt i regionen etter to år

% tar med samboer

Share This